上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.1k

今日公司吾知係咪得閒得滯無野搵野搞。。
無啦啦話咪大掃除執倉甘樣咼。。
搞到又大塵,又多野搬。。
本身成個下午都悶熱悶熱甘,好吾舒服嫁啦。。
甘樣搞一搞,我都出曬汗。。
啲男仔,除衫既除衫。。甘我地女仔點呀。。
我本身都只係著緊一件外套,入面係件少少低胸既白色圓領tee。。加短裙。。
執下執下,我都出曬汗。。返上office涼左陣冷氣。。
然後除左件外套再去執過。。
我做既野都係執啲舊文件出來,吾要既就碎左佢,然後攞去扔。。
基本上都係坐係碎紙機附近搬來搬去。。

搞左陣。。突然間有個女同事行埋來,
嗌我不如上返office先或者著返件外套。。
原來我背隻出汗都濕曬。。
我brabra都透曬出來。。
吾怪得間吾中就有幾個男仔行埋來。
甘好心甘話幫我搬垃圾呀幫我搬舊文件甘樣啦。

諗諗下。。反正都濕左囉。。
我就返上locker。。拎左件運動背心出來。。預去做gym個陣著既
除左衫。。將件衫晾係冷氣出風口前面吹乾佢。。
brabra收埋佢。。
我就甘著住件sportbra款既背心又落返去做野。。
落返去。。啲男人起曬哄甘,吹曬哨子甘。
我心諗,真係前世未見過咩。。
有人叫bb勸下我吾好甘暴露。。
但bb都話,都無野睇到,暴露啲咩。。我係屋企睇慣曬啦

就係甘樣,搞完一大輪,總算叫做搞掂左。。
然後就成班人一齊上左酒樓,開工數飯飯。。
我當然有著返件外套。。至於個brabra同件tee就放入袋攞返屋企洗。。

返到屋企,攰到攤左係沙發度。。
bb都坐左係地下挨住我。。
大家都吾願郁吾想去沖涼。。
甘岩今晚大嫂吾係屋企。。
我就嗲bb。。抱我去沖涼
bb諗左一諗。終於都起身,公主抱我甘去左浴室。。
bb話我有汗味,我話你仲臭汗味仲頸呀~

甘入到廁所。。都係個啲啦。。
你幫我沖下我幫你甘樣。。
沖完梘液。。我望住bb。。
我:bb呀。。我有啲想要呀~
bb:吾得呀。。醫生話你要好好休養,到下次來m前都吾準做
我:都吾知幾時先來。
bb:咪等到來左先囉。。
我:者係來左mm就可以做啦啵??
bb:係呱。。
我:甘吾可以做,我可以搞下你啦呱??
bb:哇,你個衰妹,搞慶我之後諗住就甘算呀??吾搞呀。沖完涼就出返去啦~
我摸住bb既棒棒:但佢好似吾係甘諗咼。。
硬硬既棒棒,我伸手碰了碰頭頭。。
再沿著棒棒一直摸落去袋袋。。
再掃返上來摸個頭頭。。
呢個時候,我都已經踎低左身,將棒棒放係面前面。。
我:啦。。吾比搞我者,我可以搞你啦呱。。
bb:就算搞得幾舒服,一陣你點樣嗌想要,我都吾會同你做做搞你嫁
我:係啦。知道啦~我想搞bb舒服,我想含下佢甘得未呀。。
然後我就一口含下棒棒。。
脷在轉轉棒棒頭。。時而深含,時而淺錫。。
手仔都有一直套弄住棒棒。。
含左吾知有無十分鐘。。
我嘴仔都開始攰啦。。bb都未想射咼。。
我:bb呀。。點解今日甘耐既,仲未想射呀??
bb:係呀。要忍住,吾係一陣走火想搞你點算呀?
我:呀…好衰嫁。。來啦,比我呀,射比我
bb:都話吾準搞吾準插囉~
我:
我地2個身都未抹乾淨,我就拉左bb出廳。。
我坐左係沙發度分開左雙腳。手伸前示意bb過來。。
bb:吾過呀。。吾插呀。。
我:吾係呢,吾係插插呀。。你過來啦。。
bb都聽話過左來。。
我將棒棒放左係妹妹前面磿左幾下。。然後就放左上少少,
再將雙腳合實,用大脾夾實棒棒。。
我:來啦。甘咪吾怕囉
bb:呢啲叫咩呀??腿交??你係邊度學返來嫁??
我:你理我者。。來啦射曬比我啦。。
bb如事者,甘樣抽插左我大脾一陣。。
最尾都係放返入人地個嘴仔度。。
抽插住人地嘴仔。。最後射曬係我面度
大脾內側都比棒棒磿到紅曬。。

最後一齊返入浴室沖多次涼涼,bb幫我洗埋頭頭。。
就出來返房訓嚕。。

曳曳豬。。不過都感受到bb對我既好。。
嘻嘻~好啦。。久違既引人入性post比大家睇下啦~

引用:
原帖由 akitty 於 6/3/2018 05:27 發表 查看引用來源
啲男仔,除衫既除衫。。甘 ...
Kitty幾時變得咁曳... 好在bb頂得住你嘅誘惑 xd

要KITTY忍住唔做,真係好難
引用:
原帖由 akitty 於 6/3/2018 05:27 AM 發表 查看引用來源
啲男仔,除衫既除衫。。甘 ...

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-22 07:58 PM 發表 查看引用來源
#1#44#73#146#236#384#450#482#611#622#692#803#806#1242

經過連日來既請求,最後我都答應terry當他的一日女友
期限是星期六12點至星期日12點24小時
24小時內,我都會是他的女友
至於這24小時是怎樣過,做 ...
一日女友,12點夠鐘,好特別既offer,好玩!

今日我又忍吾住。。真空無著brabra底底就出街

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-6 20:17 發表 查看引用來源

多唔多人望住你丫:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 akitty 於 6/3/2018 20:17 發表 查看引用來源

你咁樣... 係想引死邊個 xd
有冇揸車先?

嘻嘻…收工就除左brabra底底出街。。
都有啲大風。。幾驚條裙會比風吹起。。
然後同朋友仔食飯。。而家係咪應該叫做男朋友仔呢
特登挨埋去佢度,比佢知道我無帶brabra。。
佢都話估吾到我甘淫底。。
然後我捉埋佢隻手入我裙底。。
已經有少少濕既妹妹到。。
嘻嘻~佢即刻忍吾住攬住我係甘錫,又係甘摸來摸去。。
不過最後都係話要我來左m之後先準做做。。
最後都係咩都無搞。。食完飯就揸車車佢返屋企我就又返屋企嚕

引用:
原帖由 akitty 於 6/3/2018 22:24 發表 查看引用來源
嘻嘻…收工就除左brabra底底出街。。
都有啲大風。。幾驚條裙會比風吹起。。
然後同朋友仔食飯。。而家係咪應該叫做男朋友仔呢
特登挨埋去佢度,比佢知道我無帶brabra。。
佢都話估吾到我甘淫底。。
然 ...
唔著bra壓落嚟... 嗰種感覺真係舒服到形容唔到...
你完咗m可以點玩都得
乖乖哋忍多排

有男朋友仔,又會同bb做...理解唔到...咁同男朋友仔傾好了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆