上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 05:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我都收過,當時都幾驚喜,可惜我唔鍾意佢
好彩個個人我係鍾意仲一齊左至錄比我啫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 05:36 PM 發表 查看引用來源

師妹不講不知,我之所以少溝女,係因為追女仔好煩.(以前對我黎講)
追佢,又要陪佢,又要交代自己去向,仲要少左陪朋友.
但個女仔係我朋友呢?好唔同,我鐘意既可以陪佢,我喜歡既又可以做自己既野,唔使同人講.
所以以 ...
總之你就勁啦
一生人追過兩次女

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-10 05:17 PM 發表 查看引用來源

咁其實人大咗,師兄會考慮FWB嗎?
HAHA,唔會啦.
講真,人大左,成為朋友已變得難得,係咪咁講.

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-10 05:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈,彈琴唱歌宜家太普遍喇,同埋除非錄低如果唔係過後只成記憶,畫收左反而可以拎出黎回味,感覺都唔一樣
師兄講得啱.
但果時我呢唔係好鬼投入於拍拖呢樣野,即唔會去諗咁樣做對方會鐘意或開心.
而且我成日認為,音樂叻,運動叻既人,先易有女仔鐘意.
我呢,我會坐埋一邊慢慢畫圖,HAHA.........................

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 05:53 PM 發表 查看引用來源

總之你就勁啦
一生人追過兩次女
等等,追幾多次女仔,應該同勁無關架喎,HAHA..........
換轉妳講有N咁多男仔追妳,先可以講勁定唔勁架嘛,妳唔好以為我無細心妳寫咩喎.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 05:49 PM 發表 查看引用來源

果時,真係幾開心架成班朋友.
唔,好老實,我咁耐以黎,只係追過2次女仔,所以我估我又唔會,亦唔算忽略女友.
我記得係加拿大時,我追我女朋友返黎時,頂佢仲多朋友過我.
而我地有樣默契既係,再多朋友既party都好,我同 ...
點解個個都知係我唔知嘅?師兄分享過?
有時唔係食唔食得住嘅問題,而係唔鍾意另一半太口花花

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 05:51 PM 發表 查看引用來源

好彩個個人我係鍾意仲一齊左至錄比我啫
咁成件事浪漫好多

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 05:50 PM 發表 查看引用來源

甜到入心
哈哈,DD姐介唔介意講係咩歌呀???

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 05:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我都收過,當時都幾驚喜,可惜我唔鍾意佢
咁收到之後有無改觀或者多左欣賞?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 06:00 PM 發表 查看引用來源

師兄講得啱.
但果時我呢唔係好鬼投入於拍拖呢樣野,即唔會去諗咁樣做對方會鐘意或開心.
而且我成日認為,音樂叻,運動叻既人,先易有女仔鐘意.
我呢,我會坐埋一邊慢慢畫圖,HAHA.........................
哈哈,運動叻真係易好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆