上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  153.2k

拉風 想用browser上discuss 都幾方便,
不過。。。。拉風 Apps 的內容重清過蒸餾水,冇鬼用啦

舊版面恢復正常了

舊版真係好用好多,新版成日上唔倒,又成日回唔到帖(有error─connect唔倒server)

骨摸玲!

近日少見煙妹。
昨中午結果見到四妹。佢對面既,見到件都可以既c9,勝在唔肥唔老。

醫近音既一間細鋪,不來有個相頭同身可以既。近日經過不見了。

thanks for report

good morning
引用:
原帖由 steinjack 於 2013-9-7 09:40 AM 發表 查看引用來源
骨摸玲!

近日少見煙妹。
昨中午結果見到四妹。佢對面既,見到件都可以既c9,勝在唔肥唔老。

醫近音既一間細鋪,不來有個相頭同身可以既。近日經過不見了。

可能網絡效應,成日經過新記都水靜阿飛,全部c9坐哂係門口,一見熟人就出來。:smile_35:

網絡效應有一定,試過既師兄有佢地既見解同做法。
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-7 01:45 PM 發表 查看引用來源
可能網絡效應,成日經過新記都水靜阿飛,全部c9坐哂係門口,一見熟人就出來。:smile_35:

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-7 10:18 AM 發表 查看引用來源

u r welcome. ^ ^

最近的問題是,有時唔想使咁多,百幾蚊想搵個覩D既c9正骨都唔易,一係就一入去就要放低成億。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-7 10:18 AM 發表 查看引用來源

最近的問題是,有時唔想使咁多,百幾蚊想搵個覩D既c9正骨都唔易,一係就一入去就要放低成億。

引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆