上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.0k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-7 10:57 AM 發表 查看引用來源
去養胎呀:smile_38:
咁撚大獲:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-7 10:59 AM 發表 查看引用來源

她現在....正替我在....外頭處理一些事情........每日都要去廣州一帶.....還要到台灣開會......她.......也很忙的.......
廣州.台灣..兩邊走.刀好辛苦姐 甘你真的要對她好D了..食多D生蠔吧:smile_46:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-7 11:05 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 企地可能已清楚自己d貨~~唔夠料做呢~~~
可能是吧..........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-7 11:01 AM 發表 查看引用來源

咁我寧願嫖喇:smile_o11:  
:smile_o10: 嫖茅減情交流喎~~

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-7 11:07 AM 發表 查看引用來源

可能是吧..........
:smile_o14:  我都係吹下唶

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-7 11:07 AM 發表 查看引用來源

咁撚大獲:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
嘩! 你講粗口:smile_22:  :smile_55: :smile_55:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-7 10:59 AM 發表 查看引用來源

她現在....正替我在....外頭處理一些事情........每日都要去廣州一帶.....還要到台灣開會......她.......也很忙的.......
自由行牙:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-7 11:01 AM 發表 查看引用來源
又唔可以一有事就頼父母,一來依家d細佬難教好多,二來父母好多時为口奔波沒時間,三來太容易引誘:smile_39:
咁我都係吾生喇:smile_42:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-7 11:05 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 企地可能已清楚自己d貨~~唔夠料做呢~~~
你甘夠膽喺度講

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-7 11:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 你真係一個經典喎~~
係呀~因為我係一個電車男黎架:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆