上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

Vanlic:既然..佢又要打多次話編輯左比人睇,點解唔一早開個message講...
Vanlic:哈哈~ 你好緊張我呢度個成績咩?? 我又唔多覺你係喎~哈哈~
waterwong:用盡d..咁不如佢出去做野~你食軟飯啦~哈哈~~
waterwong:諗下先啦~隨時可以downgrade哈哈~ 氹下我,開心下都冇壞呀~哈哈~
Vanlic:你都係:口甜舌滑~因住甩大牙呀~誠意都幾緊要~

好多謝大家呀!
雖然只有1261個帖,唔夠人地多~但已經有8716人睇過啦~
多謝大家支持呀!

為表示謝意,送上香吻一個~
:smile_o09:
同埋,係咪真係要係facebook攪個group呢???
比d意見啦~哈~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 05:24 PM 發表
Vanlic:既然..佢又要打多次話編輯左比人睇,點解唔一早開個message講...
Vanlic:哈哈~ 你好緊張我呢度個成績咩?? 我又唔多覺你係喎~哈哈~
waterwong:用盡d..咁不如佢出去做野~你食軟飯啦~哈哈 ...
呢層要佢先知 XD

我緊張成續唔會表現出黎既
我係緊張我女朋友先會表現出黎 ga 姐...

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 04:50 PM 發表 查看引用來源
Vanlic:呵呵~~ 我內部評下分先~~呵呵~~
赤狼:赤狼哥~ 你番黎啦~~
個post又頂返上去了:smile_34:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-31 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁幾時先放榜呀~??
你知啦, 考唔係最緊張
係等成績先至驚至緊張:smile_13:
唔駛緊張啦...平常心就ok呢
我以前讀書嗰陣最鍾意考試架..哈哈...我係興奮而唔係緊張
引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-31 05:20 PM 發表 查看引用來源

口甜舌滑係好
不過都要睇下係咪真心

你呢 d, 誠意撘救啦:smile_30:
真心好難睇呢...不過time will tell
可能襄王有心,神女無夢呢

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-31 05:29 PM 發表

唔駛緊張啦...平常心就ok呢
我以前讀書嗰陣最鍾意考試架..哈哈...我係興奮而唔係緊張

真心好難睇呢...不過time will tell
可能襄王有心,神女無夢呢
你讀書勁, 考試可以表現自己嘛:smile_30:
我呢 d??? 讀書好差, 所以成日驚囉~~~

係呀
好多人一句唔夠兩句就話自己要令對方成為最幸福既女人
太過虛無啦....

katkatbabebabe    哈哈...如果我食軟飯,好多人都會覺得我可惜,浪費咗呢 講笑咋..我唔會食軟飯,亦唔駛食軟飯呢^^
katkatbabebabe   你喜歡啦...如果你downgrade我可以氹到你,令你開心到笑既,我願意

Vanlic:哈哈~女朋友?
赤狼:係呀~多謝大家呀~~ 赤狼哥你唔答考試題目既??哈哈~ p.83呀~哈哈~
waterwong:興奮? 你可能short架喎~哈哈~ 真心要慢慢睇~
Vanlic:係呀!大有人在!
waterwong:哈哈~唔down住~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 05:34 PM 發表
Vanlic:哈哈~女朋友?
赤狼:係呀~多謝大家呀~~ 赤狼哥你唔答考試題目既??哈哈~ p.83呀~哈哈~
waterwong:興奮? 你可能short架喎~哈哈~ 真心要慢慢睇~
Vanlic:係呀!大有人在!
waterwong: ...
可惜冇呀呢個 moment:smile_39::smile_30:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-31 05:31 PM 發表 查看引用來源

你讀書勁, 考試可以表現自己嘛:smile_30:
我呢 d??? 讀書好差, 所以成日驚囉~~~

係呀
好多人一句唔夠兩句就話自己要令對方成為最幸福既女人
太過虛無啦....
其實係我好勝,鍾意叻過人唔鍾意輸俾人...所以我先咁鍾意考試
但當然啦...感情係另一回事.

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-7-31 05:35 PM 發表

其實係我好勝,鍾意叻過人唔鍾意輸俾人...所以我先咁鍾意考試
但當然啦...感情係另一回事.
坦白講
咁你要搵個適合你既都幾難
因為太好勝, 唔係個個會頂得順....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆