上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 04:58 PM 發表 查看引用來源
仲唔去食~~~~~:smile_38: :smile_30:
叫外賣:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 05:01 PM 發表 查看引用來源

試下restart部機啦
引用:
原帖由 280200 於 2009-6-1 05:01 PM 發表 查看引用來源
長開緊wo~~~~
開到啦.....無事唔該晒:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 16:54 發表 查看引用來源

:smile_o03: 點解我無收到錢既

我個時同我第一個男朋友..我由17歲開始同佢拍拖..大約4年到啦..甘開頭都OK既...佢都對我好好...甘個時我老豆屯門有間屋, 甘為左返工方便我就搬左過去住..甘有時佢都會去我個度訓 ...
一期完得唔得a~~~~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 04:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 點解我無收到錢既

我個時同我第一個男朋友..我由17歲開始同佢拍拖..大約4年到啦..甘開頭都OK既...佢都對我好好...甘個時我老豆屯門有間屋, 甘為左返工方便我就搬左過去住..甘有時佢都會去我個度訓 ...
E
個 世界大把 好 男仔   加油 阿 :smile_o06:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-1 05:03 PM 發表 查看引用來源
一期完得唔得a~~~~~
我諗佢而家係度努力打緊第2期

引用:
原帖由 dikdk2002 於 1/6/2009 17:02 發表 查看引用來源
外賣:smile_34: :smile_34:
你永遠既合作拍拿~~~~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 17:00 發表 查看引用來源

-.-" 即係無講過.. 我都覺得我屋企黎頭交通好方便
個人觀感同客觀事實有分別ge~~~~

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-6-1 04:58 PM 發表 查看引用來源
我想問你地個msn 開唔開到:smile_o08:  
開到...我之前都試過on晤到等幾個鐘會on反架喇:smile_38:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-1 05:06 PM 發表 查看引用來源
開到...我之前都試過on晤到等幾個鐘會on反架喇:smile_38:
你個衰婆唔識人啦....咁鬼正經:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 1/6/2009 17:05 發表 查看引用來源

佢洛左床之後..我行左去關左個MUSIC,,,我諗我真係燒到傻左..我同佢講...(你叫你位朋友著返衫先啦....我對同性裸體無興趣).....甘之後條女就話...(你扮咩冷靜姐..想喊咪喊出聲囉..你而家條仔擺明就玩嫌左你..先同我 ...
唔好再諗喇...啱...過去既嘢永遠唔會返到轉頭份..
最緊要係將來你想點樣行~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆