上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 22

收藏  |  訂閱
1.5k  10.3k

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-5-18 04:36 PM 發表 查看引用來源
有d似某人的作風....:smile_30:
不過都係估者...
你是不是還不看見我的名字嘛 ? 你可以叫我做小曾.
我既心宜妹又唔釆我喇:smile_27:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-5-18 04:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 今晚我真係過海...有種pm個電話比我...食唔食飯都係其次...

等我會一會你...
我係新手, pm 係乜野意思 ?

引用:
原帖由 曾小彥 於 2009-5-18 04:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 可能佢大過你...你要叫心宜姐...

引用:
原帖由 曾小彥 於 2009-5-18 16:41 發表 查看引用來源

你咁突然重唔嚇走人咩.

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-18 04:26 PM 發表 查看引用來源

你攪乜黎呀.....攪左個花痴黎嘅:smile_27: :smile_30:
哈哈,,,我都覺,,,,

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-5-18 04:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 今晚我真係過海...有種pm個電話比我...食唔食飯都係其次...

等我會一會你...
你咁激動為乜 ? 難道你想和我橫刀奪愛 ?:smile_27:

引用:
原帖由 曾小彥 於 2009-5-18 16:35 發表 查看引用來源

先生 : 你唔好唔記得依個係 Internet !
咁即系劑吹水la......:smile_45:

引用:
原帖由 曾小彥 於 2009-5-18 04:41 PM 發表 查看引用來源

我係新手, pm 係乜野意思 ?
:smile_34: 短消息

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-18 04:42 PM 發表 查看引用來源

你咁突然重唔嚇走人咩.
咁分明唔識啦,,,你可以叫我咁叫佢小x

如果認識,,洗咩佢要我咁叫ar,,,,,我一早認識點叫佢啦.. :smile_03: ,,如果喺ge話

我都新黎...8下...係咪小曾係花痴?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆