上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.7k

引用:
原帖由 humanism 於 2009-6-15 01:09 AM 發表

其實我一早知自己包皮係長..
因為果個中醫唔係等閒之輩,比佢知道我就唔覺得好奇

而我已經一早懷疑自己中左招(發炎),冇諗過比佢確診姐...
但係你自己本身反唔反到出黎?

明日去做…有冇咩建議?注意D咩咁﹗
到現在,有D驚驚地,唔係太想去咁,唔知點解近日有咁嘅感覺﹗
我都係最怕流血流到隻腳都係…

引用:
原帖由 kanforza 於 2009-6-14 10:33 PM 發表 查看引用來源
係家計會做完手術後6日~有下列情況

1)半夜幾次訓訓下條jj自動扯旗而且超痛到彈起~咁點算???

2)龜頭下面果條筋會唔會腫到好似細肉粒仲有d血水流出~係唔係傷口d線裂開左有無問題~
我做完3.5week.

1) 無辦法. 但盡量8點之後唔飮水. 淸左大部份尿先去訓; 到week2會開始不痛;
2) 是, 相同情況. 問過男護士. 説沒問題. 同様2week左右傷口瘉合.

引用:
原帖由 LOK991 於 2009-6-15 12:54 PM 發表 查看引用來源
明日去做…有冇咩建議?注意D咩咁﹗
到現在,有D驚驚地,唔係太想去咁,唔知點解近日有咁嘅感覺﹗
我都係最怕流血流到隻腳都係…
割果日, 你 1 定要着黑色褲, 如果唔喺, 街上途人會同你打999  (我認真講的)
因為剛割完的1 日喺bill 好多血(唔通割完 1 小時就能夠止血咩...)

引用:
原帖由 twiceonly 於 2009-6-15 04:02 PM 發表

割果日, 你 1 定要着黑色褲, 如果唔喺, 街上途人會同你打999  (我認真講的)
因為剛割完的1 日喺bill 好多血(唔通割完 1 小時就能夠止血咩...)
同意 !!!

我上兩個禮拜割--..
到而家仲未甩哂d線..仲有d痛

幾時游得水扑得野/口\
忍欲忍到我想喊

我想問一個問題
我冇割包皮
前晚我同我條女做
帶左condom
一開始已經反左包皮
但係插一下包皮就包返個龜頭
跟著咪反返
插左5下,反足5次
好無忍
跟住插左2分鐘就無插
因為超無奈
勞煩甘多位人兄答有乜辦法(除左割包皮)
thxs

唉包皮真係男人惡夢

我割完之後d精仲係流出黎
係咪唔正常??

引用:
原帖由 Sengt 於 2009-5-26 03:05 PM 發表 查看引用來源

要考試就唔好割,會分神
慢慢行路我諗幾日就得
不過最好預1-2星期休息la,因為行動真係唔方便,會痛
嘩, 你F.4 / 6 定大學 ???:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆