上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 01:06 AM 發表 查看引用來源

大家都有張優惠券在手, 照睇女仕們喜歡亨哥多過鍾意心哥.
旅遊系揹飛好多時都揹飛比經紀,可以博下隻要鋒得風。

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-24 11:48 PM 發表 查看引用來源

羊師傅咁旅遊黃隻優惠卷點睇,試閘好似無得輸咁款
亨哥夠有張優惠券, 白露同盛勢東方都扯上唔少關係. 何妨心哥馬運唔係好亨通.

附件

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-25 01:18 AM 發表 查看引用來源

旅遊系揹飛好多時都揹飛比經紀,可以博下隻要鋒得風。
就心哥靠晒高哥才無運行.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 01:38 AM 發表 查看引用來源

就心哥靠晒高哥才無運行.
明白:071:

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-25 01:40 AM 發表 查看引用來源

明白:071:
最怕唔係呢樣, 係怕成哥同亨哥好老友, 又關沈李賀事架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 02:02 AM 發表 查看引用來源

最怕唔係呢樣, 係怕成哥同亨哥好老友, 又關沈李賀事架!
仲有米蘭站隻贏馬神器,又係咸嬸老友

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 01:06 AM 發表 查看引用來源

大家都有張優惠券在手, 照睇女仕們喜歡亨哥多過鍾意心哥.
小過便!
如亨哥夠亨通、咁之後就分分鐘比人圍攻、咪吾多豐裕!!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-25 04:20 AM 發表 查看引用來源

小過便!
如亨哥夠亨通、咁之後就分分鐘比人圍攻、咪吾多豐裕!!
我怕人人以為佢隨時可以過頭, 就係遲遲唔出頭, 成條棍縮一樣無料到.

白露姐姐現時由21倍落到14倍, 都似啲樣, 咁大棚人, 一人一個夢想, 都唔止14倍啦.
白頭賀認真唔通氣, 唔係放生蝦片仔上要公得字, 唔通蝦片輸得經紀佬馬多, 還是唔需要減多幾磅咁有信心.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 07:15 AM 發表 查看引用來源
白露姐姐現時由21倍落到14倍, 都似啲樣, 咁大棚人, 一人一個夢想, 都唔止14倍啦.
白頭賀認真唔通氣, 唔係放生蝦片仔上要公得字, 唔通蝦片輸得經紀佬馬多, 還是唔需要減多幾磅咁有信心.
睇下想下, 要公得字唔揾蝦片仔上都幾合理, 因頭場有葵涌老友俾蝦片仔上, 何妨歡樂一生馬主又係葵涌扶撚社成員, 剛巧歡樂一生又係黃仔贏馬, 順頭順路揾黃仔上都幾合理. 都唔知點解馬名叫葵涌老友, 好以葵涌係佢既地盤咁款, 又有人名叫東涌水皮友, 又係一樣好似東涌係佢地盤咁款, 所以改名記得唔好用水, 又咪久揚同一樣道理, 叫人唔好揚, 叫人唔好Young, 唔Young又點可以踢佢落床. 所以改名一睇便知是龍是鳳, 講多都無乸胃. Most Land Low.

睇下張相, 佢哋幾恨贏馬, 全套綵衣都同馬會賽馬有關.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆