上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

唉=口=.....樓主係咪仲嬲我之前食左你個1000丫.......點解我都唔見 你會回我既...

其實我想知幾時有得睇丫=.=

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-30 01:26 AM 發表
其實我想知幾時有得睇丫=.=
please read title :smile_42: :smile_42:

you may need to check your eyes:smile_39: :smile_39:  (joking)

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-30 01:22 AM 發表

個ending道 都替替哋:smile_27:
我覺得只係朋友既陪姐...

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-30 01:26 AM 發表
唉=口=.....樓主係咪仲嬲我之前食左你個1000丫.......點解我都唔見 你會回我既...
嘩... 佢個個POST 都回.. 咪好唔得閒??:smile_30:

個結局都幾傷感, cindy走左, 主角又同sara分開埋, 真係好令人惋惜

雖然樓主你話呢篇係"真人真事", 但願唔係真啦

引用:
原帖由 hkppl123123 於 2007-9-30 01:33 AM 發表
個結局都幾傷感, cindy走左, 主角又同sara分開埋, 真係好令人惋惜

雖然樓主你話呢篇係"真人真事", 但願唔係真啦
樓主家下單身架:smile_44:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-30 01:38 AM 發表

樓主家下單身架:smile_44:
wa 秘書爆大鑊:smile_27:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-30 01:30 AM 發表

我覺得只係朋友既陪姐...
樓主咁諗啫,sandy唔係丫嘛

你終於可以拎返個1000..

而呢個故事都完左...

講真真係好可惜...

結局永冇完美...人生同愛情都係...

唔係話你咩都可以掌握到...

但係... 用盡自己ga力量去珍惜身邊每一個值得珍惜ga人...

只要無悔 人就會快樂...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆