上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:36 PM 發表

講真...你估佢地會唔會借>>>>先生有乜幚到你....冇..我想套飛:096:
梗係唔借....:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 02:37 PM 發表

梗係唔借....:096: :096:
好難講...佢地有張做證明的話....寫晒證明.比張飛佢KEEP

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:40 PM 發表

好難講...佢地有張做證明的話....寫晒證明.比張飛佢KEEP
你咪玩啦~正常財仔點會借呀?借咗俾你,你唔買車仔而曼聯輸咪....:028: :028:
大耳窿就好難講...你按張飛俾佢地+佢地幫你下注對家,再收返你幾皮茶錢+手續費就或者有商量...:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 02:53 PM 發表

你咪玩啦~正常財仔點會借呀?借咗俾你,你唔買車仔而曼聯輸咪....:028: :028:
大耳窿就好難講...你按張飛俾佢地+佢地幫你下注對家,再收返你幾皮茶錢+手續費就或者有商量...:071:
好深奧 唔識 :032: :030:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 03:54 PM 發表

好深奧 唔識 :032: :030:
純粹吹水+老作....唔駛理...:071:
你仲欠我錫錫....:027:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 04:29 PM 發表

純粹吹水+老作....唔駛理...:071:
你仲欠我錫錫....:027:
如果今晚中咗格流細就鍚鍚啦 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 04:56 PM 發表

如果今晚中咗格流細就鍚鍚啦 :096:
要中左細至有得錫,達哥你慳番啦,幾難有得錫。:071:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-5-19 05:09 PM 發表

要中左細至有得錫,達哥你慳番啦,幾難有得錫。:071:
大陳對個大咁有信心??:044:

354019-MAY-2008
15:14
過關
2X1
入球大細
主客和
星期一 2 聖美倫 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.65
星期一 1 咸卡 (主) 對 史卓加斯特 (客)
主 @ 2.20

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 06:06 PM 發表
354019-MAY-2008
15:14 過關
2X1
入球大細
主客和
大  @ 1.65
主 @ 2.20
好 如果頭場中win的話 就唔係你死就我亡 :096: :096: :096:
652319-MAY-2008
18:09
過關
2X1
主客和
入球大細
主 @ 2.20
細 [2.5 球] @ 2.10 $

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆