上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 handsomeyin 於 2007-6-6 09:30 PM 發表
中左第一場四連環,連續四場四連環欠一隻~~
996蚊你仲想點-.-咪玩la大佬...

各位朋友,昨天真係唔好意思,但又好彩我早收場,昨晚d馬如果繼續賭落去都係輸多嬴小,...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-7 09:05 AM 發表
各位朋友,昨天真係唔好意思,但又好彩我早收場,昨晚d馬如果繼續賭落去都係輸多嬴小,...:044:
Get well! And be ready for the weekend la! :036:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-7 09:33 AM 發表

Get well! And be ready for the weekend la! :036:
ok,希望到時有好狀態啦..:041:

...理想出啦:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-7 02:17 PM 發表
超...理想出啦:096:
又黎.?? :044:  我都未得閒睇排位..:027:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-7 02:22 PM 發表

又黎.?? :044:  我都未得閒睇排位..:027:
你上次賽後評寫,我提提你咋:071: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-7 02:32 PM 發表

你上次賽後評寫,我提提你咋:071: :096:
收到,唔該哂,追硬佢...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-7 15:20 發表

收到,唔該哂,追硬佢...:122:
aa兄! 係有好嘢記得話我聽呀! 「超理想」我睇你頭呀!:098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-8 02:44 AM 發表

aa兄! 係有好嘢記得話我聽呀! 「超理想」我睇你頭呀!:098:
ok..等我度清楚先再話你地g........:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆