上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.8k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
今日shopping買咗D衫,全部都好aloha feel, 特別最鐘意呢件ballet tank,  好靚好vintage. 襯條短褲已經可以好vintage好型, I love it!!^^

https://s26.postimg.org/g38m3eh1l/Photo_Grid_1505720994487.jp ...
嘩...見到都已經流曬口水..........

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
今日shopping買咗D衫,全部都好aloha feel, 特別最鐘意呢件ballet tank,  好靚好vintage. 襯條短褲已經可以好vintage好型, I love it!!^^

https://s26.postimg.org/g38m3eh1l/Photo_Grid_1505720994487.jp ...
我都覺得幾好睇:smile_47:

引用:

我都覺得幾好睇:smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-18 04:48 PM 發表 查看引用來源

驚都未驚過 =p
佢偷食,你可以比唔知幾多頂綠帽佢帶啦

香香又開始誘人勃起了

真係引死人!!!!!!!!

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2017-9-19 02:16 PM 發表 查看引用來源

佢偷食,你可以比唔知幾多頂綠帽佢帶啦
某程度上你咁講都啱喎 haha
(不過我唔會咁做嘅)

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-19 04:22 PM 發表 查看引用來源

某程度上你咁講都啱喎 haha
(不過我唔會咁做嘅)
佢真係有做
留返頂比我

一口氣追哂..本來CD-ROM 既小弟都忍唔到手期望師姐多出文

就如尋日所講,今日返返去尋日間boutique想再買多幾件ballet tank, 返到去個女sales都認得我,佢好熱情咁suggest咗多幾件俾我揀. 其中呢件我一見到已經好鐘意好鐘意........

穿咗上身之後我totally fell in love with it :smile_o09:
但係唯一一樣唔好嘅野就係佢係push up style, 我自己其實唔多穿push up嘅clothing,  覺得唔自然,同埋唔係咁舒服......

但係都仲好有衝動想買,但係再同我girlfriend商量過之後,呢件tank好多lace, 比較偏向lingeries style, 喺外國穿就肯定ok嘅...但考慮到香港culture唔同,喺香港穿出街應該唔係太適合. 唔想穿出街之後俾D師奶女士們鄙視同指指點點(老公都可能會有微言) 最終件咁靚嘅ballet tank就會end up永遠荒廢喺我衣櫃入面浪費咗....

所以最後都忍痛放返低,然後買咗另外兩件比較proper D嘅style instead.... 唉........宜家諗起都仲有D傷心 :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆