上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 07:53 PM 發表 查看引用來源

返香港必食一定係茶記,奄列真係好好味
香港實在有太多回憶(係其他人眼中可能係好普通既食物,但對我黎講,卻有滿滿既回憶)
台灣比較好食既都係雞排,牛肉麵,豬手,香港多野食d
牛肉麵正呀...我都中意食....同埋飲珍珠奶茶....

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 08:30 PM 發表 查看引用來源
牛肉麵正呀...我都中意食....同埋飲珍珠奶茶....
個人對珍珠奶茶無多大興趣,上次飲好似係大半年前

我覺得自己好衰,明知D做緊野,但又Sd相引佢

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 09:30 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己好衰,明知D做緊野,但又Sd相引佢
俾著我實好想睇....又唔俾黎欣賞下~:smile_27:

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 09:38 PM 發表 查看引用來源
俾著我實好想睇....又唔俾黎欣賞下~:smile_27:
佢都想睇架
成日問我拎相黎醒神
唔鍾意我俾相其他人,所以少俾左好多

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 09:15 PM 發表 查看引用來源

個人對珍珠奶茶無多大興趣,上次飲好似係大半年前
我中意飲野嘛...所以成日買黎飲..

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 09:46 PM 發表 查看引用來源

佢都想睇架
成日問我拎相黎醒神
唔鍾意我俾相其他人,所以少俾左好多
:smile_27::smile_27:我日日都想睇....之前睇你個D都唔夠...

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 09:47 PM 發表 查看引用來源
我中意飲野嘛...所以成日買黎飲..
努力戒野飲中

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 09:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:我日日都想睇....之前睇你個D都唔夠...
我之前Po唔少Wo
其實張張差唔多

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 10:06 PM 發表 查看引用來源

我之前Po唔少Wo
其實張張差唔多
你覺得差唔多...但係我會特別唔同架...
張張都睇到有反應...好誘人...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆