上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.2k

幾好啵~有UPDATE

你真係好淫呀.
真係想比你奶下粒LIN呀:smile_47:

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-9 07:46 PM 發表 查看引用來源

俾d時間自己療傷la
我係遇到佢之後先知其實我完全唔知咩叫愛,我只不過係唔想煩同心軟先會同d ex一起,對佢地唔好話愛,可能連喜歡都講唔上,最終傷到佢地亦傷到自己
我開頭都會好care佢,但我覺得我在乎到會令佢 ...
我嘅在乎會令佢覺得煩,呢點應該係我地分手主因
唔係個個都適用的:smile_42:

緣份都要搞機會製造出黎,機會都係搞人造出黎

我大你好幾年啦…我話搵你,你都會嫌我老啦:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-9 09:47 PM 發表 查看引用來源

我嘅在乎會令佢覺得煩,呢點應該係我地分手主因
唔係個個都適用的:smile_42:

緣份都要搞機會製造出黎,機會都係搞人造出黎

我大你好幾年啦…我話搵你,你都會嫌我老啦:smile_30:
都唔明點解你地班男人咁在乎年齡
係我角度年齡係一個數字,根本唔係要考慮既因素
當然絕對唔建議你去搞未成年既,除左犯法之外,仲好唔道德

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-9 10:02 PM 發表 查看引用來源

都唔明點解你地班男人咁在乎年齡
係我角度年齡係一個數字,根本唔係要考慮既因素
當然絕對唔建議你去搞未成年既,除左犯法之外,仲好唔道德

我無在乎呀…我驚你在乎
我上兩任女友都大過我,你覺得我會在乎:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-9 10:07 PM 發表 查看引用來源

我無在乎呀…我驚你在乎
我上兩任女友都大過我,你覺得我會在乎:smile_30:
我唔在乎年齡
我鍾意個個人都大我1x年(唔想爆佢年齡
係佢在乎我太細個姐

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-9 10:11 PM 發表 查看引用來源

我唔在乎年齡
我鍾意個個人都大我1x年(唔想爆佢年齡
係佢在乎我太細個姐

其實只要對方唔係咁小朋友,細過我都可以考慮嘅:smile_13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-9 10:17 PM 發表 查看引用來源

其實只要對方唔係咁小朋友,細過我都可以考慮嘅:smile_13:
睇黎你似需要被照顧多d
我係自從識左佢之後就越黎越小朋友

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-9 10:19 PM 發表 查看引用來源

睇黎你似需要被照顧多d
我係自從識左佢之後就越黎越小朋友

又唔算嘅,我唔鍾意照顧人姐
適當地小朋友下都還可以嘅

你返學點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆