上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.3k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-22 02:08 PM 發表 查看引用來源
諗緊,咁複雜嘅心情。是否寫下呢個update...所以,我盡量。

上天好奇怪,總會係我失去一樣嘢嘅時候,比翻一樣嘢我,我多謝上天對我嘅厚愛。如此厚愛我呢個女魔頭。

上一個天蝎座 ...
天蝎9成係好好嘅性伴.
不過. 佢地嘅愛,太執著。同埋,仇恨太太太深。

原來呢個post會有D火藥味。
價值觀,人人都唔同。
SP、SL、情侶也好,每個人都對對方有唔同要求。 條底線點畫,其實兩個人最好有共識。
當然,網上唔識都好,價值觀差太遠,真係好難溝通。

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

天蝎9成係好好嘅性伴.

價值觀,人人都唔同。
SP、SL、情侶也好,每個人都對對方有唔同要求。 條底線點畫,其實兩個 ...
終於可以睇到D清楚少少嘅post la

引用:
原帖由 normalone 於 2015-1-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

天蝎9成係好好嘅性伴.

價值觀,人人都唔同。
SP、SL、情侶也好,每個人都對對方有唔同要求。 條底線點畫,其實兩個 ...
網上大家都唔識大家...勞咩氣吖,唔岩溝通咪唔好溝通囉...

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-22 10:19 PM 發表 查看引用來源

屌, 講呢D

其實我有個無知問題想問, 做SP/SL 使唔使4466講清楚好似情侶表白咁, "我想你做我SL/SP呀, 可唔可以?",

如果唔係大家曖曖昧昧, 點知只係當對方係SL/SP, 可能以為對方真係鍾意
溝通到嘅,情侶都未必要4466
咩關係都好,要咀,要除衫,要進入,然後有無下次,然後有無下下次,其實都未必要4466。
借錢,就要4466囉。:smile_13:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-22 10:34 PM 發表 查看引用來源

終於可以睇到D清楚少少嘅post la

我只係偶然飄過一下,發下up風。
你睇得清楚,可能代表你時運高

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 10:35 PM 發表 查看引用來源

網上大家都唔識大家...勞咩氣吖,唔岩溝通咪唔好溝通囉...
無錯。
我只係今晚得閒少少追返日抖D post,聞到有味。

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 07:07 PM 發表 查看引用來源

其實我由始至終冇話到佢係我SL囉...我只要sex...係我問題嗎?我唔鐘意佢比多啲野我...係我問題嗎?

我係鐘意同佢sex...不過唔代表我想同佢越界...咁又有咩問題呢???

Love我唔需要外求...點解要認定一個 ...
呢度從來無人吵,我地係度理性咁辯論。

我大聲唔代表我無禮貌,我講粗口唔代表我問候緊你家人。

搞清楚先好。

我未睇曬你哋嘅回復但我忍唔住優先"處理"你嘅回復,如果後面有解釋到,麻煩skip或者mentioned me refer to..

得,點會唔得,女人乜都得。揾個長期而又安全嘅sp的確好好多,但你下次mentioned嘅時候咪sp, sl一起提及啦。

有人係長期固定sp咖,咁你同佢開始前,講清楚個遊戲規則咯,佢唔遵守,咁你就踢佢出局咯,從來女人揾sp易過男人好多。

另外,睇到你另外個回復,我揾sl唔係代表我缺失love方面,同你一樣,我男友只不過sex滿足唔到我,我同佢除sex外係perfect match. 但我想要嘅sex係要有感情
(每個人追求唔同)   做愛做愛,無愛我做唔到。

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 10:35 PM 發表 查看引用來源

我又唔覺得佢勞氣喎!

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-22 10:52 PM 發表 查看引用來源

呢度從來無人吵,我地係度理性咁辯論。

我大聲唔代表我無禮貌,我講粗口唔代表我問候緊你家人。

搞清楚先好。

我未睇曬你哋嘅回復但我忍唔住優先"處理"你嘅回復,如果後面有解釋到 ...
拍下手先

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-1-22 08:58 PM 發表 查看引用來源

因為好耐冇做喇...好幾個月...對上個次,應該係5月去旅行,新地方,好奇...插左幾下咁囉...算有搞過嗎?

比著你係我吖,5月一次....之後下年再搞,OK嗎?

同埋唔同佢一齊訓都好啲,一齊訓?凌晨4 ...
睇翻,我同你sex方面有啲似,我男友都係咁,可能時間耐咗,佢可以齋插唔出。佢可以唔搞都得。

雖然佢唔係玩家。

但女其實都有需要的。

只不過,我要嘅性係要有愛咁解啫。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆