上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-10 11:23 AM 發表 查看引用來源

如果禾糸燦深,會包起企,果條43腿,想起都,,,,,

依家燦森玩真誠打動喎:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-6-10 11:26 AM 發表 查看引用來源

結案啦...無啦啦又彈多個老婆出黎, 等我仲沉左南島成個月 :smile_30:
無計啦~我地又無問佢有矛結婚~所以老偽話齋~佢吾講清楚啲詳細啲真係好難同佢分析~又怕比錯意見佢架~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-6-10 11:26 AM 發表 查看引用來源

結案啦...無啦啦又彈多個老婆出黎, 等我仲沉左南島成個月 :smile_30:
去下村島,好過沉南島

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-10 11:39 AM 發表 查看引用來源

乜港女真係咁差咩 ??
有好多港男話港女有公主病~拜金~矛樣矛身材~豬扒扮上菜~奄尖挑剔眼角高咁囉~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-9 11:41 PM 發表 查看引用來源

我都係今日先知佢有老婆咋:smile_30:
Page 66  :發表於 2011-6-7 10:57 AM

he said: 無可能唔想,係不停咁想,點解點解,其實自己知佢點解,就係要在心裏問點解。
好彩我有到這個區,得各師兄點化,否則家破人亡都有份。
一個情字,原來到你身上,有時將你迷住,人性可以扭曲。你心痛佢身邊咁多男人,佢原來無乜所謂,我真係大開眼界!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-9 11:50 PM 發表 查看引用來源

有好多港男話港女有公主病~拜金~矛樣矛身材~豬扒扮上菜~奄尖挑剔眼角高咁囉~
港女.似乎..巧有問題 !!

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-10 11:49 AM 發表 查看引用來源

去下村島,好過沉南島

我就話去金龍島:smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-10 11:51 AM 發表 查看引用來源

Page 66  :發表於 2011-6-7 10:57 AM

he said: 無可能唔想,係不停咁想,點解點解,其實自己知佢點解,就係要在心裏問點解。
好彩我有到這個區,得各師兄點化,否則家破人亡都有份。
一個情字,原來到你 ...
呀衰鬼~咁心水清呀:smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-10 11:52 AM 發表 查看引用來源

港女.似乎..巧有問題 !!
根本就雙方面都有問題:smile_42:

我老虎都係港女,但冇一般港女既問題,知慳識儉,脾氣好! 只係有時會煩下, 有時又鍾意扮樹熊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆