上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:11 PM 發表 查看引用來源

我從來矛話過佢係姣婆~得你一個咁講咋喎:smile_o10:  
哦!咁又係呀,我真係覺得佢係姣婆架!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-12 12:14 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:

有架 !!  :smile_45: 前男友是會計C ..
心理作用啫:smile_o10:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 12:13 AM 發表 查看引用來源

之前又話講咩都得,講到明成人夜遊區,唔通講:倚,今日食咩飯好呢?大9樂好似送可樂喎!都係唔好,我要食M記換公仔.
依度就梗係唔正經啦,要夠18對架,不如死番去D咩愛情呀心理呀,咁味書文D囉,又要姣又扮野!:smile_30: :s ...
我唔 mind 討論三級野.........可以傾下 no problems..
but 不可下流.

你下下話我姣..........我姣過邊個先 ??

各位帥哥索女~吾好討論住~開飯喇:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:18 AM 發表 查看引用來源

心理作用啫:smile_o10:  
:smile_44:  2 of them are....   所以怕怕

其中一個.... 分手多年...仲比我 keep 住佢張bank card  !!

真係好撚攪野,依度真係唔受晒,一有話所謂女就扮撚晒書文,挑!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:20 PM 發表 查看引用來源
各位帥哥索女~吾好討論住~開飯喇:smile_38: :smile_30:
係唔係大9樂先???:smile_30: :smile_30: :smile_30:

其實講粗口...都要有一定的文化水評..........否怕比人覺得低 jok.

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-12 12:19 PM 發表 查看引用來源

我唔 mind 討論三級野.........可以傾下 no problems..
but 不可下流.

你下下話我姣..........我姣過邊個先 ??
挑!點撚知你呀,我鍾意咁講得唔撚得呀???姣婆蓮!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 12:22 PM 發表 查看引用來源
真係好撚攪野,依度真係唔受晒,一有話所謂女就扮撚晒書文,挑!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我本身就係咁斯文架啦:smile_34:

同各位師兄講野都係一樣:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆