上一頁下一頁
發新話題

上屋企真係好危險...

收藏  |  訂閱
2.7k  116.7k

引用:
原帖由 mr_beanhk 於 2011-3-6 02:23 AM 發表 查看引用來源

佢好大條咩? 食唔住佢.... :smile_30:
下次佢想要果時你咪試下唔比佢囉.....到時男人咩都會應承

不過有d女仔好鍾意大男人
但我就會respect gf......咁先會長久嘛
我覺得我唔比佢....佢會發脾氣:smile_19:
大男人都要有個限度丫...

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-3-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

肥肥地...先好攬呀:smile_o05:
肥到好似九姑娘咁都。。:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 硬野豪鬼 於 2011-3-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

咁佢同人玩唔代表佢變心家嘛,佢一日唔變心我都冇所謂,咁靚女梗係多人想要架啦,佢咁後生唔畀佢玩佢會好慘
師兄你好豁達:smile_24:

引用:
原帖由 硬野豪鬼 於 2011-3-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

咁佢同人玩唔代表佢變心家嘛,佢一日唔變心我都冇所謂,咁靚女梗係多人想要架啦,佢咁後生唔畀佢玩佢會好慘
:smile_46::smile_46:你好開通

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-3-6 02:24 AM 發表 查看引用來源

肥肥地...先好攬呀:smile_o05:
幣在我唔只肥肥地:smile_o05:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-6 02:25 AM 發表 查看引用來源
我都接受唔到啦:smile_o02:     我一定唔會當面攪  背後先攪:smile_04::smile_04:
衰佬:smile_o08:

引用:
原帖由 硬野豪鬼 於 2011-3-6 02:26 AM 發表 查看引用來源

唔係啦,瘦既著衫就靚,除左衫得返排骨其實麻麻啦~ 攬都唔好攬啦~
某個部位肥唔肥其實我又唔太緊要,因為最令我興奮既唔係身體某部份啦,係表情^^
我寧願得返排骨:smile_o05:

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-6 02:33 AM 發表 查看引用來源

我寧願得返排骨:smile_o05:
個個女仔都話自己肥:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-6 02:28 AM 發表 查看引用來源

我覺得我唔比佢....佢會發脾氣:smile_19:
大男人都要有個限度丫...
剩係為左同你搞野既男友愛你有限啦
好自私!

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-6 02:29 AM 發表 查看引用來源

師兄你好豁達:smile_24:
唔豁達都唔得啦,佢要偷食既,你唔畀佢咪又係會呃你,你要佢忍佢又辛苦,遲早又係同你講byebye。
自己有時都想出去玩啦,咁做乜要綁住人喎~
如果佢真係變左心,我都feel 到啦,綁住佢都冇用,我會早過佢講byebye囉~
不過我好彩,通常都係越放佢地出去,佢地越會錫住我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆