上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-17 16:53 發表 查看引用來源
我相信 和你的相識不會是偶遇 就像上天施與
造就兩心相遇 我說你是我公主!
時光每處每夜每清早我也記住 望夜星的相遇
望日出多歡愉 送上我 永遠的關注!
原來只要共你活一天 凡塵裡一切可以別掛念
凡塵裡 ...
黃昏好呀,高總,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-17 05:07 PM 發表 查看引用來源

都吾係既~有好多都係同客拍拖~也有啲係又有客又有狼狗架:smile_38:  
大吧刀係甘

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-17 17:15 發表 查看引用來源

盡做囉~幫得幾多得幾多:smile_13: :smile_35:  
龍E,咁你救下我,我又想要真水,又吾想投入,點算:smile_13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-17 17:21 發表 查看引用來源
龍E,咁你救下我,我又想要真水,又吾想投入,點算:smile_13:
睇隻眼 ma

後生 又 水汪汪 = 多水

口細 = narrow 包

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-17 05:15 PM 發表 查看引用來源
黃昏好呀,高總,
你好.....E兄.........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-17 17:14 發表 查看引用來源
結左婚仲係度做都有添:smile_39:  
呢d 刀巧多

問企為咩做?... 為 結婚 :smile_o03:

各位好友兄弟,又要上廠了,祝各位有個難忘周末:smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-17 05:29 PM 發表 查看引用來源
各位好友兄弟,又要上廠了,祝各位有個難忘周末:smile_o07:
再見......我也出門了......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-17 05:28 PM 發表 查看引用來源

你好.....E兄.........
3分鐘,有麵食......................................七仔,,下周...........全線有售

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-17 05:21 PM 發表 查看引用來源
不要想太多~慾海無涯~順其自然吧:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆