上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  114.5k

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 01:17 PM 發表 查看引用來源

你打"震蛋"就會有好多架啦!~
可以面交又可以郵寄~咁我當然會郵寄啦.....
寄去你屋企~聽講會包得好好~
寄去屋企, 比老豆老母發現咪死:smile_41:

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-16 01:24 PM 發表 查看引用來源

佢包得好好架~同普通野冇分別~

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-16 01:23 PM 發表 查看引用來源

咁妳做緊咩呀:smile_o09:
同細佬玩緊... 你唔覺得痕痕地咩 :smile_30:

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-16 01:24 PM 發表 查看引用來源

你放係屋企都會有機會俾老豆老母發現架啦...... :smile_44:
佢地會拆開你D野咁八卦架? :smile_41:

雖然我好唔捨得你地...
不過因為尋日同你地玩左一日~咩都冇做過...:smile_o08:
我今日要快d做功課啦... 做到累再上黎同你地傾啦....:smile_o12:

p.s 1. 你知你地吹水功夫一流~唔好吹得太長爆post... 我想打埋下文先~
p.s. 2. 唔好襯我唔係度... 又夾埋一班人黎搞我~:smile_o16:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:27 AM 發表

同細佬玩緊... 你唔覺得痕痕地咩 :smile_30:
咁快就掛住細佬啦... :smile_o09:
嗯... 唔太痕...好舒服...妳著緊咩?

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-16 01:30 PM 發表 查看引用來源

咁快就掛住細佬啦... :smile_o09:
嗯... 唔太痕...好舒服...妳著緊咩?
今日涷左~ 所以冇得著背心啦~
上身t-恤~下身短褲
你想既可以伸手入t-恤取暖... 唔好亂郁就得啦

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 01:25 PM 發表 查看引用來源

佢包得好好架~同普通野冇分別~
但冇啦啦有野送去屋企, 老母一定會八掛

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-16 01:34 PM 發表 查看引用來源

但冇啦啦有野送去屋企, 老母一定會八掛
郵局拎

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-16 12:33 AM 發表

今日涷左~ 所以冇得著背心啦~
上身t-恤~下身短褲
你想既可以伸手入t-恤取暖... 唔好亂郁就得啦
咁我伸隻手入去攬實妳~
入面有冇野架...?

溫馨提示: 趁而家仲記得快D save起妳個四個post... 我驚呢個帖捱唔過今晚~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆