上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:59 PM 發表 查看引用來源

有咩問題...:smile_o03:
晒錢~~晒時間~~晒精神:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 03:05 PM 發表 查看引用來源

晒錢~~晒時間~~晒精神:smile_o03:
最慘禾呢3樣野有呢...重要有某D太多....:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 03:17 PM 發表 查看引用來源

最慘禾呢3樣野有呢...重要有某D太多....:smile_o05:
:smile_o10: 你屎唔比你去咩

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 03:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 你屎唔比你去咩
貢唔係禾可以典做...唔再去反?:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 03:26 PM 發表 查看引用來源

貢唔係禾可以典做...唔再去反?:smile_o03:
:smile_o01: 天大地大

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 03:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 天大地大
姐係點姐...禾真係感得企好正呀嘛...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 03:56 PM 發表 查看引用來源

姐係點姐...禾真係感得企好正呀嘛...:smile_o05:
:smile_o01: 企d屎你都話香架啦

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 04:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 企d屎你都話香架啦
禾矛貢樣講過...:smile_o03: 但係真係正呀嘛...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 04:50 PM 發表 查看引用來源

禾矛貢樣講過...:smile_o03: 但係真係正呀嘛...:smile_o05:
:smile_o01: 成9日貢講~~話你唔係寫9都茅人信喇~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 04:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 成9日貢講~~話你唔係寫9都茅人信喇~~
寫狗就唔會話同一個貢多次啦...係咪...:smile_o06: 你都唔信我係啦...下話:smile_o08:
係喎...有段>>><<<新聞個記者講粗口喎...你要唔要條LINK....:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆