上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 12:00 PM 發表

巨仔,你返黎喇:smile_15:

我係呢區咁耐,經歷過盛衰時期,好像經濟週期一樣,好平常咋,慢慢就慣啦 :smile_35: :smile_15:
嘩~~龍e生你心如止水喎~~但睇你個名又唔似咁樣~~:smile_34:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 12:10 PM 發表 查看引用來源
y兄去左邊:smile_38:
佢呢排心情有點波動,等佢冷靜下先啦:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 12:11 PM 發表 查看引用來源
van兄:smile_38:
佢呢期要處理點感情事,搞掂自然會蒲頭架喇:smile_44:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 12:44 PM 發表 查看引用來源

嘩~~龍e生你心如止水喎~~但睇你個名又唔似咁樣~~:smile_34:
也不是心如止水,只是人生經歷了多年,世事變幻莫測,要用平常心去面對,告訴自己知好小事啫,這樣做在情緒方面可以避免太波動,沒有太大的期望,自然就不會有失望啦,對自己好,大上大落的人生會令人好沮喪和洩氣的,你又有什麼意見呢:smile_46:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 12:44 PM 發表 查看引用來源

笑看人生,可以看看我的簽名檔:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 12:54 PM 發表

也不是心如止水,只是人生經歷了多年,世事變幻莫測,要用平常心去面對,告訴自己知好小事啫,這樣做在情緒方面可以避免太波動,沒有太大的期望,自然就不會有失望啦,對自己好,大上大落的人生會令人好 ...
我嘅意見係~~依家食lunch先~~食完再諗~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 01:00 PM 發表 查看引用來源

我嘅意見係~~依家食lunch先~~食完再諗~~
我成日同朋友講,死人吾駛太傷心,中六合彩又吾駛太開心,既來之,則安之,平常心:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 12:11 PM 發表 查看引用來源
van兄:smile_38:
巨兄你好 :smile_24:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-4 01:32 PM 發表 查看引用來源

巨兄你好 :smile_24:
你好! 你同關女郎怎樣了:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 12:56 PM 發表 查看引用來源

笑看人生,可以看看我的簽名檔:smile_44:
E生.呢幅好D...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆