上一頁下一頁
發新話題

中山友飯局

收藏  |  訂閱
1.5k  39.0k

引用:
原帖由 用群組! 於 2010-1-21 11:14 PM 發表

用群組 ! 個分身唔係我 ! :smile_03: :smile_03: 有人咁啱一齊上 D 台 ! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
唔識點用就唔好用嚟掩飾 ...
得架罅,明架罅

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-1-21 11:15 PM 發表

求0其....放鬆d..唔好緊張...慢慢來   
禾好認真架:smile_o04: :smile_o02: :smile_o03: :smile_o03:

琴日問識唔識咩叫群組
今日就以為真係用群組

真係傻西界嘅霸主

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-21 11:17 PM 發表

禾好認真架:smile_o04: :smile_o02: :smile_o03: :smile_o03:
Sorry Lor

引用:
原帖由 用群組! 於 2010-1-21 11:14 PM 發表

用群組 ! 個分身唔係我 ! :smile_03: :smile_03: 有人咁啱一齊上 D 台 ! :smile_03: :smile_03: :smile_03:
留 D 時間開新 A/C 呀:smile_o01:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-1-21 11:17 PM 發表

Sorry Lor
到你槓認真:smile_o01: :smile_o03: :smile_o03:

引用:

喂....問你個問題

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-1-21 11:17 PM 發表 查看引用來源
琴日問識唔識咩叫群組
今日就以為真係用群組

真係傻西界嘅霸主   
天日冇人陪佢玩....

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-1-21 11:19 PM 發表

喂....問你個問題
問閪咩

又攪撚電咗喇:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 晚年遊俠 於 2010-1-21 11:20 PM 發表

天日冇人陪佢玩....
禾唔去中山飯局

留底部企

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆