上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-6 12:21 AM 發表 查看引用來源
陰.........篷:smile_38:
乜鬼野嚟架................

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:19 AM 發表 查看引用來源

WING好:smile_o05:
算妳啦....以為連雪雪都唔理我tim:smile_o06:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-6 12:22 AM 發表 查看引用來源

原來連雪雪....都唔理我啦:smile_o14:
WING我有叫你呀:smile_o09:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 12:22 AM 發表 查看引用來源
19哥..........你E幾晚, 有無見我HONEY呀:smile_24: 唔見左佢幾日:') :')
應該c吾去架..佢開心返喇:smile_45:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-6 12:22 AM 發表 查看引用來源
落下雨吾好咩:smile_45:
落到倒屎咁喎:smile_o04: ......搞到禾出唔到門口:smile_o10:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:23 AM 發表 查看引用來源

妳HONEY佢點解會無飽飯食~佢入左E院定係入左赤柱:smile_o04:
好擔心佢支持唔住.........唔食飯, 佢成日食好少野, 我都唔知佢去左邊, 佢話比D時間佢冷靜下:') :') :') 好掛佢呀

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:23 AM 發表 查看引用來源

妳HONEY佢點解會無飽飯食~佢入左E院定係入左赤柱:smile_o04:
華人永遠...:smile_30:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-6 12:24 AM 發表 查看引用來源
CHING CHING 咁夜未訓:smile_o13:
HI亞單:smile_o05:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-6 12:24 AM 發表 查看引用來源

WING我有叫你呀:smile_o09:
thx.! 知道啦雪雪:smile_o05:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-6 12:24 AM 發表 查看引用來源
CHING CHING 咁夜未訓:smile_o13:
係.........心情唔好, 你唱隻歌仔比我聽, 可以嗎:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆