上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.4k

引用:
原帖由 leafs 於 2009-6-24 05:37 PM 發表 查看引用來源
同意, 人生有幾多個十年? 要ga要ga, 冲實一下ma,
你up乜....睇唔明...

hey gyus, how about requst R to organize a "童顏低調特別版之有錢貨櫃佬派對” which 特别嘉宾 were Kama and 謝安琪?:smile_38:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-24 05:23 PM 發表 查看引用來源一定開到啦.  各大 k 場都做緊o野留女同搶客了, cp k 場大戰新一浪又黎了
聽富豪女講, 將會實施上唔到抬既女女座到2330就有100大洋. 原來係要留女.

引用:
原帖由 okimg 於 2009-6-24 05:46 PM 發表 查看引用來源

聽富豪女講, 將會實施上唔到抬既女女座到2330就有100大洋. 原來係要留女.
各 k 場都有唔同手法留女o既.
may flower 亦有佢搶女o既一套
所以我先話係新一浪 k 場大戰

D k 場成日都搵 d 女著數, 又多罰錢方法, 又要買工衣,
宜家都係時候還返 d 俾 d 女啦!

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-6-24 05:41 PM 發表 查看引用來源
hey gyus, how about requst R to organize a "童顏低調特別版之有錢貨櫃佬派對” which 特别嘉宾 were Kama and 謝安琪?:smile_38:
可以搵得返死算啦, 呵呵 ....

引用:
原帖由 okimg 於 2009-6-24 05:46 PM 發表 查看引用來源

咁咪冇囡願坐平台? :smile_o04:
唔坐就有100
坐平台就又飲死又俾人抽水先收200

果D多數都系好猪架喇!:smile_o04:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-24 06:52 PM 發表 查看引用來源
果D多數都系好猪架喇!:smile_o04:
正果D一早比我o地捉左去啦....

7:30pm一推!!!!!!!

哈哈~ 你地甘快收到風??? 我都係星期一先知......hahaha......我同你地講陸續有來呀~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆