上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
戀 戀 ....
睇 蜥 蝪 ....好 似 好 得 意 家 ~~
我 都 好 想 去 睇 呀 !! 不 過 要 返 工 ...=.="
您 唔 驚 咩 ???
我一d都唔驚,睇啱買番條養:smile_o05:

引用:
原帖由 我係男 於 2009-6-16 11:27 AM 發表 查看引用來源

MINAKO 妹, 周末有無去邊度玩?
都 冇 乜 邊 到 去 呀 !
只 是 行 街  ...:smile_40:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-16 11:30 AM 發表 查看引用來源
我一d都唔驚,睇啱買番條養:smile_o05:
係 呀 !
咁 您 一 定 要 比 我 睇 下 啦 ~
我 好 想 抱 佢 地 呀 !:smile_40:
但 又  有 少 少 驚 ...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-16 11:39 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !
咁 您 一 定 要 比 我 睇 下 啦 ~
我 好 想 抱 佢 地 呀 !:smile_40:
但 又  有 少 少 驚 ...:smile_13: :smile_13:
又唔會咬人我好耐之前養過,成條手臂噤長:smile_o06:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-16 11:42 AM 發表 查看引用來源
又唔會咬人我好耐之前養過,成條手臂噤長:smile_o06:
係 呀 !
係 唔 係 會 變 色 家 ~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-16 11:55 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !
係 唔 係 會 變 色 家 ~~:smile_40: :smile_40:
唔會...蜥蝪嚟:smile_o06:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-16 12:01 PM 發表 查看引用來源
唔會...蜥蝪嚟:smile_o06:
係 喎 ~
記 錯 左 變 色 龍 呀 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-16 12:18 PM 發表 查看引用來源

係 喎 ~
記 錯 左 變 色 龍 呀 :smile_30: :smile_30:
變色龍好貴:smile_o06:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-16 12:23 PM 發表 查看引用來源
變色龍好貴:smile_o06:
係 呀 !
咁 蜥 蝪 要 幾 錢 呀 ???:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-16 12:34 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !
咁 蜥 蝪 要 幾 錢 呀 ???:smile_13: :smile_13:
都要過一千:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆