上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 12:05 發表 查看引用來源
呢個好玩喎
邊.....邊樣好玩先??

酒店揀D新既都唔錯,佢地都好招徠方式。
網上勁多新野,其實呢D玩既野用完一次後掉左都唔心痛,而且夠搞笑,真係樂而不淫咁玩,可以邊玩邊笑,情趣都會好好多。
玩下呢D,對方都有新鮮感先。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 11:52 發表 查看引用來源
係咩link 黎架
我將我既post group埋一齊,整左個pdf比大家方便睇。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:39 發表 查看引用來源

自己囉... 果日比左netflix佢用,而架佢星期日要煲netflix,所以唔去....
收返家acc 囉...佢實問你點解睇唔到架...你咪話會唔會網絡或acc 問題....出黎睇囉..問佢追緊邊套...扮自己都想睇喎

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-12 14:34 發表 查看引用來源
收返家acc 囉...佢實問你點解睇唔到架...你咪話會唔會網絡或acc 問題....出黎睇囉..問佢追緊邊套...扮自己都想睇喎
佢追緊魷魚,唔緊要啦,等下星期日南Y島囉。今個星期日我去探下露營條路先。

[quote]原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:42 發表 查看引用來源

約左下星期日去囉... [/quote
去邊區?撞下你先

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 15:01 發表 查看引用來源

佢追緊魷魚,唔緊要啦,等下星期日南Y島囉。今個星期日我去探下露營條路先。
特登去南丫島探路😅🙄🙄,會唔會又做多咗

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 18:07 發表 查看引用來源
特登去南丫島探路😅🙄🙄,會唔會又做多咗
唔係去南Y島探島呀,去露營果度探。

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2021-11-12 17:23 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:42 發表 查看引用來源

約左下星期日去囉... [/quote
去邊區?撞下你先
下星期日去南Y島,隨便撞~

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 18:11 發表 查看引用來源

唔係去南Y島探島呀,去露營果度探。
露營野戰,冇隔音,夜晚有回音,淫聲四起

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 18:56 發表 查看引用來源
露營野戰,冇隔音,夜晚有回音,淫聲四起
這樣更加刺激啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆