上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 02:47 AM 發表 查看引用來源

你個個師傅叫咩名呀>??
小YIN,小彥~係BCDC到教架=]

BCDC = BILLY CHAN DANCE COMPANY

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:49 AM 發表 查看引用來源

小YIN,小彥~係BCDC到教架=]

BCDC = BILLY CHAN DANCE COMPANY
哦,,我知呀,,,/\/\聽過呀,,哈哈=]"我都覺得跳舞既女仔,,好有吸引力,,hehe=]":096:

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 02:54 AM 發表 查看引用來源

哦,,我知呀,,,/\/\聽過呀,,哈哈=]"我都覺得跳舞既女仔,,好有吸引力,,hehe=]":096:
係啊,係跳舞果陣令人驚豔既SEXY,我幾鍾意呢種STYLE~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:57 AM 發表 查看引用來源

係啊,係跳舞果陣令人驚豔既SEXY,我幾鍾意呢種STYLE~
哈哈=]"係呀,,好正嫁,,所以我要繼續努力,,好好去享受下跳舞既感覺,,正呀,,><""
sexy sexy sexy,,

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 03:01 AM 發表 查看引用來源

哈哈=]"係呀,,好正嫁,,所以我要繼續努力,,好好去享受下跳舞既感覺,,正呀,,>
嗯嗯, 一齊努力啦XD!!

我要去訓覺豬啦~有機會同妳去跳下舞啦:027:

GOOD NIGHT~

早晨呀, 大家.

我睇左你地昨晚的對話呀,

嘩. 狼仔的相好型喎, 好得喎.
阿WILL都換左新相喎

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-5 09:33 AM 發表 查看引用來源
我睇左你地昨晚的對話呀,

嘩. 狼仔的相好型喎, 好得喎.
阿WILL都換左新相喎

都係上鏡好睇過本人,我要不停強調,如果唔係比人話我誤導就唔好--!

present
衰左……:043:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 12:22 PM 發表 查看引用來源

都係上鏡好睇過本人,我要不停強調,如果唔係比人話我誤導就唔好--!
是嗎?
你好勁呢.
識跳咁多舞:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆