上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.2k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-9 12:13 PM 發表 查看引用來源

:096: :096: :096: 一時諗唔起.
唔緊要, D度咁多人, 一定會有個幫到你:096:

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-9 12:14 PM 發表 查看引用來源

唔緊要, D度咁多人, 一定會有個幫到你:096:
呢個就當然啦. thanks!
bb你咁得閒唔駛做呀. :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-9 12:13 PM 發表 查看引用來源

咁bb pm比月月知就得囉. :096:
一講到佢, 我又怕差
你問小維, YUGA, 小B 佢地知, 不過唔好咁揚!:008:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-9 12:15 PM 發表 查看引用來源

呢個就當然啦. thanks!
bb你咁得閒唔駛做呀. :096:
未搵到黎做, 咪好得閒囉!:071:

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-9 12:15 PM 發表 查看引用來源

一講到佢, 我又怕差
你問小維, YUGA, 小B 佢地知, 不過唔好咁揚!:008:
唔問囉, 月月都係講下姐, 如果bb想講就自然會講ma.
況且月月都無必要知人家既私隱. :096:

所以呢, 有人問月月u仔朋友既私人野, 月月都唔會講,
請大家自己問當事人. :071:

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-9 12:18 PM 發表 查看引用來源

未搵到黎做, 咪好得閒囉!:071:
哦! 原來係咁, bb你想搵嘜野工做.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-9 12:21 PM 發表 查看引用來源

唔問囉, 月月都係講下姐, 如果bb想講就自然會講ma.
況且月月都無必要知人家既私隱. :096:

所以呢, 有人問月月u仔朋友既私人野, 月月都唔會講,
請大家自己問當事人. :071:
咁不如等我成功左先同你講啦:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-9 12:21 PM 發表 查看引用來源

哦! 原來係咁, bb你想搵嘜野工做.
製衣業: 跟單/採購

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-9 12:23 PM 發表 查看引用來源

製衣業: 跟單/採購
其實, 都應該好易搵到既,
如果你係呢瓣既話:092:

引用:
原帖由 yuga 於 2009-4-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

其實, 都應該好易搵到既,
如果你係呢瓣既話:092:
其實我都係d個星期先搵工咋:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆