上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:08 PM 發表

NO...8串1已斷
係咩??:044: 斷邊場??:043: :043:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 02:08 PM 發表

希望佢中啦 咁就可以捐多d錢喇
其實上星期有位巴打中正六宝半全場...佢PM大陳話捐一半....冇人知的....我知邊個...佢幾勁....

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:11 PM 發表

其實上星期有位巴打中正六宝半全場...佢PM大陳話捐一半....冇人知的....我知邊個...佢幾勁....
派幾錢 ?

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 02:10 PM 發表

係咩??:044: 斷邊場??:043: :043:
大細果場...如過埋.....就勁LAW....真係要揸住張飛去財仔借錢套飛.....即批:096:

今晚兩場都買單頭細 是但中一場都唔使輸 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 02:15 PM 發表
今晚兩場都買單頭細 是但中一場都唔使輸 :096:
格流一定大硬..........我話嘅...

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:16 PM 發表

格流一定大硬..........我話嘅...
我話細 :097: :097: :097:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-19 02:15 PM 發表

大細果場...如過埋.....就勁LAW....真係要揸住張飛去財仔借錢套飛.....即批:096:
:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 02:29 PM 發表

我話細 :097: :097: :097:
我都認為同你年紀一樣開細!:071: :071: :071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-19 02:31 PM 發表

:096: :096: :096:
講真...你估佢地會唔會借>>>>先生有乜幚到你....冇..我想套飛:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆