上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.6k

引用:
原帖由 真愛永恆 於 2019-6-23 02:49 發表 查看引用來源
夜晚係肉檔食左個黑衫,牛仔 輕中,兩魚半剩屌,但得15分鐘, 下次都係唔屌有限時既,米青都未出到已經催鐘,無哂癮
肯L定啦雞保冇咗,依家肉檔獨市,又冇以前咁旺,女女又少雞蟲又少,實行要爭取時間屌得幾個得幾個,又唔使要回頭客,咁好服侍做乜!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-23 11:23 AM 發表 查看引用來源

肯L定啦雞保冇咗,依家肉檔獨市,又冇以前咁旺,女女又少雞蟲又少,實行要爭取時間屌得幾個得幾個,又唔使要回頭客,咁好服侍做乜!!!
肉檔,b位,單眼(肥仔,光頭,li姐),大舊位全系十分鐘西女多!個個催生晒趕頭趕命甘!女又前後唔冲涼個西成陣鹹魚味!所以真系慳番兩魚半去食G煲好過!

黃昏去老冠食左件爸位湘妹子, 新到零經驗有米六高著白黑點裙, 算最後生果個了, 開兩魚淨屌, 可環吹加一魚,
上房前後可沖涼,無乜經驗嫰口幾正咁, 先環吹左有6,7分鐘吹到勁爽, 再上套男上狂渣昅手波狂屌,
再坐蓮邊奶蓮邊屌,,最後男上出力狂屌出野!無車牌但態度唔錯無催鐘!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-6-23 20:46 發表 查看引用來源
黃昏去老冠食左件爸位湘妹子, 新到零經驗有米六高著白黑點裙, 算最後生果個了, 開兩魚淨屌, 可環吹加一魚,
上房前後可沖涼,無乜經驗嫰口幾正咁, 先環吹左有6,7分鐘吹到勁爽, 再上套男上狂渣昅手波狂屌,
再坐蓮邊奶蓮邊屌,,最後男上出力狂屌出野!無車牌但態度唔錯無催鐘! ...
剛见到酒吧長幼腿方包面白淨後生女幾正,冇乜笑容,唔知係咪呢件

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-24 08:39 PM 發表 查看引用來源

剛见到酒吧長幼腿方包面白淨後生女幾正,冇乜笑容,唔知係咪呢件
系呢件!快啲試下咪走G啦喂!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-6-25 04:14 PM 發表 查看引用來源

系呢件!快啲試下咪走G啦喂!
師兄 酒吧即糸邊到?

各位師兄,小心偷钱掌黨。穿黑色長裙靓輕中,开价150。我都觉得奇怪了。一开始分散你的的的注意力,同黨落手偷钱。幸好发现得早,没有损失。

引用:
原帖由 cfh_nds 於 2019-6-25 06:14 PM 發表 查看引用來源
各位師兄,小心偷钱掌黨。穿黑色長裙靓輕中,开价150。我都觉得奇怪了。一开始分散你的的的注意力,同黨落手偷钱。幸好发现得早,没有损失。
邊個位置?

引用:
原帖由 cfh_nds 於 2019-6-25 06:14 PM 發表 查看引用來源
你指邊到? 佢換下衫已不同

工作間近边,条女有乜特徵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆