上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.1k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-11 11:19 AM 發表 查看引用來源

大咗唔緊要,好快就會抱孫,我有朋友唔夠50就抱孫了!哈哈!
我伯父,50未夠抱孫,今年70大壽,個孫都讀大學

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-11 11:30 AM 發表 查看引用來源

記得你係海灘打野戰
sam兄應該係天體愛好者
果次應該只有除褲,有著衫,但事後就除剩底褲去游水。
你講得中,唔著衫褲真係好舒服,天體沙灘都想去,可惜條撚唔夠大。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-11 11:32 AM 發表 查看引用來源

我伯父,50未夠抱孫,今年70大壽,個孫都讀大學
早以早屌就早享受。XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-11 11:25 AM 發表 查看引用來源

都話出去找情人。
講就易,做就難
即係講就兇狠,做就碌撚:smile_30:
同一個道理

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-11 01:05 PM 發表 查看引用來源

果次應該只有除褲,有著衫,但事後就除剩底褲去游水。
你講得中,唔著衫褲真係好舒服,天體沙灘都想去,可惜條撚唔夠大。
豁出去啦!裸曬裸泳點都要試下

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-11 01:11 PM 發表 查看引用來源

講就易,做就難
即係講就兇狠,做就碌撚:smile_30:
同一個道理
碌撚係我哋男人之名啊!你最多是成雙西。XD

今日涼爽,去左行山。原本諗住睇下芒草,點知會目不暇給,重大開眼界。
今日行起都幾熱,見到女士們有些著貼身運動褲,腿和臀部線條盡顯,又有bra top有胸部線條,重有人突點… 又有很多化行妝。
不過我第一次見人著裙行山,長裙短裙都有… 厲害是在山頂見到有對男女嗌交,估計是女的太攰唔想行。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-11 09:53 PM 發表 查看引用來源
今日涼爽,去左行山。原本諗住睇下芒草,點知會目不暇給,重大開眼界。
今日行起都幾熱,見到女士們有些著貼身運動褲,腿和臀部線條盡顯,又有bra top有胸部線條,重有人突點… 又有很多化行妝。
不過我第一次見人 ...
帶一個唔做運動既女朋友行山,呢個伏我都中過。 XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-11 21:53 發表 查看引用來源
不過我第一次見人 ...
尾段笑左

忙左幾日,係因為遇到事業上既機會。

而家可以抖一抖,買今晚的催情藥 - 麥當當 。XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆