上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

有你做太太真係會精盡人亡,唔通你老公係出trip避開你冷靜吓^^

係啊...你仲未講到點解你愛上不經意比人見到你露出嘅經過嘅心路歷程啊

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-18 05:57 PM 發表 查看引用來源

已經咩呢?
已經 J 緊…………

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-17 07:41 PM 發表 查看引用來源
作晚我同girlfriend離開咗市區,去到一個偏遠小小嘅地方入住咗另一間酒店. 呢個地方同呢間酒店都俾到種好cozy好寧靜嘅感覺我

今朝起身沖涼嘅時候已經可以感覺到外邊嘅寧靜, 真係俾到種好 ...
香香唔止係露出,仲引人姦你!妳有冇D驚險經歷可以分享吓?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-17 08:18 PM 發表 查看引用來源

又?乜你成日J架咩? :smile_o05:
唔係個個佬都有妳呢D咁正淫妻,我同師兄一樣都成日要J來自决😂

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-9-18 01:41 PM 發表 查看引用來源

姊妹, 妳內心還有矛盾, 即是妳還未真正體會到露出的快感... 大膽地嘗試吧!

:smile_30: 日間室內向窗外露出要注意的地方:

在天晴及一般陰天的情況下, 玻璃窗上的反光會令到觀賞度大打折扣,

就算真的有觀 ...
Tina 姐住邊?睇睇我有冇機會睇你剪影

香香放左好多靚相好正呀

身材真係太好喇吧

引用:
原帖由 CXXiang 於 2017-9-18 11:45 PM 發表 查看引用來源

Tina 姐住邊?睇睇我有冇機會睇你剪影
當然唔會響自已屋企露出啦!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
今日shopping買咗D衫,全部都好aloha feel, 特別最鐘意呢件ballet tank,  好靚好vintage. 襯條短褲已經可以好vintage好型, I love it!!^^

https://s26.postimg.org/g38m3eh1l/Photo_Grid_1505720994487.jp ...
好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆