上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 03:03 PM 發表 查看引用來源

唔係喎,如果有個男仔畫幅畫送俾我,我會好冧㗎
HAHA,講真,呢樣我明.我亦試過,但好少用呢招.
講開畫野,我都有一招既,但已經懶用,因為有排畫,但師兄們都可以用,
就係用小小既記事本,快速揭而做成連環動作效果,成本少心思高,實在唔錯.

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-10 03:48 PM 發表 查看引用來源

我雖然吹歌講嘢難聽,但我都有在婚宴高歌一曲,因為我是主場,Yo...駛乜驚呢?wakaka...
認同師兄,當年我係彈琴,其實都唔知邊度黎既勇氣.
我有日睇返當晚既影片,我頂彈到一舊舊既??我心裡既情境明明成個朗朗咁樣彈得好勁.
點知睇片時,就成個啷啷咁一下一下彈D迫出黎.
難為我果時彈完仲問人,我彈得好唔好聽.跟手全場拍手,我思疑佢地係開心唔使再受苦,HAHA...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

講開畫野,我都有一招既,但已經懶用,因為有排畫,但師兄們都可以用,
就係用小小既記事本,快速揭而做成連環動作效果,成本少心思高,實在唔錯.
呢樣無得輸啦
你仲扮野話唔識溝女

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

師兄真係多追女計仔,由細到大應該不缺女伴啦?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 04:54 PM 發表 查看引用來源

呢樣無得輸啦
你仲扮野話唔識溝女
我......我無扮唔識......我....我係講我唔使:smile_13::smile_13:

引用:

師兄頂瓜瓜。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 04:55 PM 發表 查看引用來源

HAHA,師妹妳黎得遲.呢度大家都知,我係中學時幫人追女仔既多.
而自己既女伴,講真,我果時,其實唔係好興拍拖,即我貪玩,我係掛住玩既人,好少走去識女仔.
但我唔違言,我係有好多氹女仔既方法,只係大多數女仔我都係朋友,講真,朋友可以有好多好多.但當妳一認定一個男/女友時,就好似好多時要放棄D異性朋友,我唔鐘意咁樣.所以我情願同佢地成為朋友.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 04:54 PM 發表 查看引用來源

呢樣無得輸啦
你仲扮野話唔識溝女
佢無呃你,佢係唔多識溝女,但絕對懂得引蛇出洞,wakaka...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 05:04 PM 發表 查看引用來源

我......我無扮唔識......我....我係講我唔使:smile_13::smile_13:
哦⋯咁沾沾自喜⋯原來一直係被溝開既
嘩⋯原來dragon師兄咁勁既
打波又引到女望⋯以前仲係比女溝多既
我失覺晒啦

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 04:55 PM 發表 查看引用來源

如不是,佢做樓主點會咁多pm呢?
我開呢個Post咁耐,咩M都無啊!老婆前幾日就有嚟M!😬😬😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆