上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.4k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:35 PM 發表 查看引用來源

有冇得平D呀, 養一家四口好重負擔架...:smile_27:
受用終生架,見有緣先同你傳授
緣份呢樣野,不能減元架

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:29 PM 發表 查看引用來源

底褲都企得硬, 你放過落冰格呀? 成個雪櫃有陣清幽既女人香啦:smile_o06:

依家已經成屋女人, 仲整多個, 你玩埋我個份.
我家變我只想像到一個原因: 太煩搞到我要獨處一下...:smile_27:
你黎我屋企打開個雪櫃索下囉:smile_30:
都話唔會搞你:smile_45:識唔識聽中文:smile_38:你搞我另計:smile_03:
獨處夠 你又會嫌靜得濟:smile_46:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:上來引板同你地兩個靚女R post算唔算偷食?:smile_43:
出張高清版相
證明你對嫂子一條心,咁就唔算偷食

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:37 發表 查看引用來源

受用終生架,見有緣先同你傳授
緣份呢樣野,不能減元架
男人老狗講價都係唔夠師...呀靚女...叻:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 17:39 發表 查看引用來源

你黎我屋企打開個雪櫃索下囉:smile_30:
都話唔會搞你:smile_45:識唔識聽中文:smile_38:你搞我另計:smile_03:
獨處夠 你又會嫌靜得濟:smile_46:
第時返屋企, 希望唔會成個墟咁, 比我聽下歌仔啦...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:42 PM 發表 查看引用來源

男人老狗講價都係唔夠師...呀靚女...叻:smile_40:
咁快叫師傅?
償金先惠,格外留神

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:44 PM 發表 查看引用來源

第時返屋企, 希望唔會成個墟咁, 比我聽下歌仔啦...:smile_30:
聽歌?好呀爹哋
文田士尼美乳世界想聽邊首呀?我loop俾你聽

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:39 發表 查看引用來源

出張高清版相
證明你對嫂子一條心,咁就唔算偷食
Coco妹觀察力高深莫測, 太高清, 容咩易比你起埋我底架?:smile_43:
仲有, 單方面付出, 唔會有幸福架:smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:51 發表 查看引用來源

咁快叫師傅?
償金先惠,格外留神
人妻=師...奶...咋:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:52 發表 查看引用來源

聽歌?好呀爹哋
文田士尼美乳世界想聽邊首呀?我loop俾你聽
有冇七個小矮人呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆