上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.1k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 06:59 PM 發表 查看引用來源
琴晚喺街差d暈咗...好似唔多營養所以要吊鹽水:smile_o08:
你去左邊呀

帶著興奮的心情上班去^^

正所謂,妻不如妾,妾不如婢,婢不如偷,偷不如偷不到...
可能人就係咁,得唔到永遠係最好,辛苦得嚟嘅野都會比較珍惜⋯ 但係係咪就係因為我愛你我肯為你,所以就要任你魚肉...? 可能,呢個就係定奪一個人價值嘅方法,或者送上門就係cheap d啦。

其實,我係一個好蠢嘅女人。為咗愛,我願意出賣我嘅身體。為咗得到佢,我願意放棄我有嘅生活。但係講得再好聽再偉大,我都不過係一個用身體換愛情嘅女人。老實講,做雞都話為錢,我而家做緊嘅野真係連妓女都不如,佢可以一句我無愛過你就走,而我就咩都無... 好多人都問我點解咁傻,又唔係無其他選擇。相反,我嘅選擇太多,N,D,T,O,K...其實要數真係再多都得,除咗T,的確仲有好多人追。唔係想曬咩,但係真係太部分識我嘅男仔都有同我講過鍾意我...而當有人對我好小小,我就會鍾意佢。亦都可能係因為咁,我睇落好隨便,人地喺背後點講我其實我知,但係我想話一直有睇我分享嘅人都知,我愛一個人嘅時候真係all in,咩都可以比佢。而我希望得到嘅就只係一個真係愛我,關心我嘅人。乜我真係唔值咩?
對唔住,又講咗一大堆無謂嘅野。因為前晚嗌咗交,所以呢幾日無咩點上嚟...真係一萬個對唔住。喺繼續之前嘅分享之前,容許我講吓咩事。我真係唔知可以同邊個講呢d咁羞家嘅野...

入正題...前日同T facetime,因為佢話壓力好大所以我咪氹吓佢囉,咁我開始開解吓佢又好温柔咁嗲佢。"衰妹我好掛住你,好想攬住你比你錫" 其實我又何嘗唔係呢?雖然我地未係男女朋友,但係我已經當咗佢係,有時玩佢都會叫我做老婆。我一直都唔想結婚,亦知道我地即使真係一齊都未必去到嗰個stage,不過聽到佢咁講我個心都真係會溶...佢應該都知道呢樣野,所以下一秒鏡頭已經pan咗落去佢條有個小山丘嘅boxer道"老婆,你睇吓你把姣聲搞到我硬晒啦點算?你又唔喺度,i wish you were here to suck my cock" 我知佢想點,又係想我除...不過我真係唔放心咁做,所以一直都唔肯,不做佢又真係好似好辛苦咁.. "喂啊你自己睇吓av出啦變態""唔得喎,我淨係對住我女人先有心情做,其他女人我無興趣" 可能佢知我成日亂諗野想比d信心我,又可能只係純粹想氹我除衫,總之我聽到就真係毫無抵抗力咁應承咗佢。雖然除咗衫,但重要地方都有用手遮住,可能因為就嚟m到,淨係睇住佢打我都好濕好想要,不過我唔識diy只有夾住枕頭磨,我越叫越淫,佢就越chock越快。搞咗一排,佢終於出咗。我呢刻先之原來d精精係可以射到咁遠,唔怪得平時咁有滿足感。我地兩個望住對方路出咗個滿足嘅笑容,好耐無識過咁舒服啦真係好正,呢個時候有電話打嚟,有一個好朋友打比我約我睇戲,咁我就好快應承咗... 點知T開始問我係邊個,點解咁快,點解唔問吓佢先?我其實都無諗咁多,亦唔知佢會介意,所以... 呢個時候,佢竟然問我,如果我同其他人一齊係咪都係咁?到底仲信唔信到我。佢講到呢度,眼淚自然流晒出嚟,我唔識解釋,我淨係識喊。男人佔有欲強,我知,但你點解佢睇唔到我淨係對住佢先會咁做,點解佢唔信我...

引用:
原帖由 S_BALL 於 2014-10-14 07:11 PM 發表 查看引用來源

你小心d!!
食多d野la

無心情,無胃口...:smile_o16:

支持update
great

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 20:50 發表 查看引用來源
無心情,無胃口...:smile_o16:
明白
你心情好差

點都要食野呀

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-10-14 08:49 PM 發表 查看引用來源
正所謂,妻不如妾,妾不如婢,婢不如偷,偷不如偷不到...
可能人就係咁,得唔到永遠係最好,辛苦得嚟嘅野都會比較珍惜⋯ 但係係咪就係因為我愛你我肯為你,所以就要任你魚肉...? 可能,呢個就係定 ...
唔好喊啦baby, 你流得太多眼淚。。。you hurt i hurt...
拍拖應該開心。。。而你地。。唉
你冇心情我都冇啦

引用:
原帖由 S_BALL 於 2014-10-14 08:56 PM 發表 查看引用來源

明白
你心情好差
我真係好唔開心,不過有你地喺度已經好d:smile_o06:

引用:
原帖由 anthonychan 於 2014-10-14 09:17 PM 發表 查看引用來源
點都要食野呀

食落都反胃,好唔舒服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆