上一頁下一頁
發新話題

大家會唔會鐘意咗自己SL/SP ?

收藏  |  訂閱
3.0k  49.7k

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-10 08:51 AM 發表 查看引用來源
免費愛情?
2011年10月10日

一位男聽眾致電《 1872遊花園》,劈頭第一句是:「我女朋友跟一個女人一齊,不知怎樣好!」我的第一個反應是:「那便好了,難得人家找到真正的性取向,真正的自己,欣然接受現實,送 ...
感同身受呀:smile_39:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-10 10:55 AM 發表 查看引用來源

做咩留口水??
肚餓食雪糕啦 :smile_o10:
今日屋企冇:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 死仔命 於 2011-10-10 10:59 AM 發表
星期六!好火!!想推倒D鬼佬打佢地

想私了 ??:smile_o10:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

感同身受呀:smile_39:
邊樣先?? :smile_o10:

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

今日屋企冇:smile_13: :smile_13:
:smile_o04: why?
u eat them all ????

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-10 11:04 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: why?
u eat them all ????
呢排冇減價冇入貨:smile_39:

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

呢排冇減價冇入貨:smile_39:
都冬天la....
食第2樣law:smile_o06:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-10 11:04 AM 發表 查看引用來源

邊樣先?? :smile_o10:
好DOWN呀今日...

我們每天營營役役為生活奔波,很多打工仔也知道可能一世也買不到樓,就是生活上的奢侈品,也要看着入息辦事

突如其來的新鮮感的確會為平淡生活帶來衝擊

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-10 11:12 AM 發表 查看引用來源

好DOWN呀今日...

我們每天營營役役為生活奔波,很多打工仔也知道可能一世也買不到樓,就是生活上的奢侈品,也要看着入息辦事

為咩咁down 呢 ???

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-10 11:12 AM 發表 查看引用來源

好DOWN呀今日...

好過我.. 咁多年來都冇最低工資, 有的時候就輪唔到我享受, 因為已經高過。但試問多年來 4000 , 5000 又 6000 的工...
點夠去消費開支.. 依家都仲係得 8000... 莫過買樓, 女友都唔夠膽識.. 怕行街都要計住計住

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆