上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:01 PM 發表 查看引用來源

對女仔講野要書文啲:smile_o10:  
你幾時覺得姣婆會書文???
佢自己都話4級都仲得啦,你駛同佢避忌???
挑!!!姣婆又點會怕醜,佢就最怕你唔來呀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-12 12:02 PM 發表 查看引用來源
請各位高抬貴手 !!

我是正經女仔....返學返工架渣....放過我吧 !
蓮妹~一樣米食百樣人~做左咁多年人仲睇吾化:smile_45: :smile_42:

又做會計的...其實我有 d 怕 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-12 12:02 PM 發表 查看引用來源
請各位高抬貴手 !!

依度個個都糸,表面c文,正經架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:06 AM 發表 查看引用來源

蓮妹~一樣米食百樣人~做左咁多年人仲睇吾化:smile_45: :smile_42:  
經歷過生死...看化了 !!

化刮..有人追我都唔肯...
零願單身一個人..

零決物南 !

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 12:05 PM 發表 查看引用來源

你幾時覺得姣婆會書文???
佢自己都話4級都仲得啦,你駛同佢避忌???
挑!!!姣婆又點會怕醜,佢就最怕你唔來呀!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我從來矛話過佢係姣婆~得你一個咁講咋喎:smile_o10:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-12 12:06 PM 發表 查看引用來源
又做會計的...其實我有 d 怕 !!
有陰影呀:smile_41:

引用:
原帖由 golftin 於 2011-5-12 12:08 AM 發表 查看引用來源

依度個個都糸,表面c文,正經架

is ok... 哪個男人不是:smile_42:  ??

引用:
請各位高抬貴手 !!

之前又話講咩都得,講到明成人夜遊區,唔通講:倚,今日食咩飯好呢?大9樂好似送可樂喎!都係唔好,我要食M記換公仔.
依度就梗係唔正經啦,要夠18對架,不如死番去D咩愛情呀心理呀,咁味書文D囉,又要姣又扮野!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_45:
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 12:12 AM 發表 查看引用來源

有陰影呀:smile_41:  
有架 !!  :smile_45: 前男友是會計C ..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆