上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:42 PM 發表 查看引用來源

點解貢講呢?:smile_o01:
幽靈狗唔受溝:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:43 PM 發表 查看引用來源

幽靈狗唔受溝:smile_38::smile_38::smile_38:
禾會諗辨法...尼同禾放心:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:47 PM 發表 查看引用來源

禾會諗辨法...尼同禾放心:smile_o01:
你想老笠佢............個心呀?:smile_42:

唔知大家有冇聽過~
小明有一日係街度聽到D粗口 返屋企問媽媽點解
小明:媽媽,媽媽!吊你老帽點解?
媽媽唔想教壞個仔就答佢:咪姐係我囉
小明:咁仆街呢?
媽媽:你老豆囉
小明:咁咩係撚啊?
媽媽:姐係棍囉
好啦..老豆放工返黎..叮噹..小明開門
小明:E..仆街你放工返黎啦
老豆乜都唔講車左佢一巴
小明:吊你老帽,仆街無啦啦打我 拎o碌撚黎 我要同佢隻秋
       [媽媽,老豆無啦啦打我 拎o碌棍黎 我要同佢隻秋]
於是媽媽無奈地叫爸爸入房解釋清楚

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:50 PM 發表 查看引用來源

你想老笠佢............個心呀?:smile_42:
禾係要膚老:smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-25 02:50 PM 發表 查看引用來源
唔知大家有冇聽過~
小明有一日係街度聽到D粗口 返屋企問媽媽點解
小明:媽媽,媽媽!吊你老帽點解?
媽媽唔想教壞個仔就答佢:咪姐係我囉
小明:咁仆街呢?
媽媽:你老豆囉
小明:咁咩係撚啊?
媽媽:姐係棍囉
好啦..老 ...
聽過...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-25 02:52 PM 發表 查看引用來源

禾係要膚老:smile_o11:
:smile_39: 孺子不可教也

各位大佬....禾要去接更吹埋个下半場.....天日見:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:54 PM 發表 查看引用來源
各位大佬....禾要去接更吹埋个下半場.....天日見:smile_o07: :smile_o07:
:smile_38: 深婦晒你喎~~:smile_o07:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 孺子不可教也
有咩問題...:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆