上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-9 07:32 PM 發表 查看引用來源

慢慢黎~~~
去多d 唔同的 forum/website 逛
要魚翁撒網~~~

扮好靚靚未?
我都係好普通, 查d 粉和口紅..:smile_30:係靚就靚 唔靚就唔靚啦:smile_30::smile_30:

可能因為試過成功, 仍有自信 不過, 如果再落去 都係得個吉, 自信心就會:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-8-9 07:32 PM 發表 查看引用來源

d textbook咁貴~~~
都要買的

見完後他再找我, 即係代表想和我繼續做朋友囉:smile_o11: :smile_o11:

先前見了2個, 當中有1個都有再找我, 話想和我做朋友:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 07:37 PM 發表 查看引用來源
先前見了2個, 當中有1個都有再找我, 話想和我做朋友:smile_o11: :smile_o11:
做朋友先都好呀

引用:
原帖由 batman9394 於 2009-8-9 07:38 PM 發表 查看引用來源

做朋友先都好呀
當然.....唔通見過一次後 就拍拖咩:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 07:35 PM 發表 查看引用來源

都要買的
令模書仲平過:smile_55:
查實miss都幾積極喎:smile_14:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 07:37 PM 發表 查看引用來源
好的開始 :smile_o12:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-9 07:33 PM 發表 查看引用來源

我都係好普通, 查d 粉和口紅..:smile_30:係靚就靚 唔靚就唔靚啦:smile_30::smile_30:
唔係呀
識化妝真係差好遠呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆