上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 12:08 PM 發表 查看引用來源

今日都好早8點幾已經自己醒,唔洗番工反而訓唔到,平日又唔願起身:smile_o11:
咁咪好囉....
我瞓到11點幾....:smile_o08:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 12:09 發表 查看引用來源

我留番個肚食妳蛋糕:smile_o05:
係咪芝士.....我突然好想食
綠茶芝士:smile_o05:
不過好似係失敗作, 應該食唔出掛:smile_o11:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-7-25 12:12 發表 查看引用來源

咁咪好囉....
瞓到係好事黎既:smile_o06:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-7-25 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁咪好囉....
尋晚我好夜訓:smile_39:
番工唔願起身有咩好:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-25 12:22 PM 發表 查看引用來源

瞓到係好事黎既:smile_o06:
咪係:smile_45:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-25 12:20 PM 發表 查看引用來源

綠茶芝士:smile_o05:
不過好似係失敗作, 應該食唔出掛:smile_o11:
我都會食晒佢, 好yeah~:smile_o06:
約埋winky未?

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 12:33 發表 查看引用來源

我都會食晒佢, 好yeah~:smile_o06:
約埋winky未?
佢唔去嘛~我咪話左你知囉~
jacky岩岩sms我又話去喇XD
我問緊佢

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

佢唔去嘛~我咪話左你知囉~
jacky岩岩sms我又話去喇XD
我問緊佢
我都要換衫準備:smile_43: 哈見人頭取房,車車都ot,但龍仔又得:smile_30:
換晒人禁:smile_30:

D 呢, 真係去晒街呀:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-25 07:20 PM 發表 查看引用來源
D 呢, 真係去晒街呀:smile_30:
又現場直擊?:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆