上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.3k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-21 18:17 發表 查看引用來源

真係幾好食,我食過2次,都n年的事:smile_27: 果時仲讀緊書:smile_13:
好似食過一次咁大把
而家出面好少有鵝食, 多數俾鴨你:smile_o08:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-21 06:29 PM 發表 查看引用來源

真陰公:smile_o08:
唔知呢條養唔養得大:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-21 06:33 PM 發表 查看引用來源

好似食過一次咁大把
而家出面好少有鵝食, 多數俾鴨你:smile_o08:
而且好肥架, 唔香口:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-21 18:33 發表 查看引用來源

唔知呢條養唔養得大:smile_13:
d bb都好似冇大過:smile_o08:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-21 06:36 PM 發表 查看引用來源

d bb都好似冇大過:smile_o08:
最後回到天主懷抱 未試過有條大過, 最後果條都成2個月,個樣都絛變過:smile_39:
條條bb都禁概樣:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-21 18:39 發表 查看引用來源

最後回到天主懷抱 未試過有條大過, 最後果條都成2個月,個樣都絛變過:smile_39:
條條bb都禁概樣:smile_13:
你有冇問買魚魚個度問養大or養幾耐先會大:smile_41:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-21 07:02 PM 發表 查看引用來源

你有冇問買魚魚個度問養大or養幾耐先會大:smile_41:
無呀~生長速度唔夠受死神快 見左禁多次bb,但我照顧唔到佢地:smile_24: 都無晒心機
今次用杯仔裝,睇下禁樣會唔會穩定d,公司d魚都生唔少, 日日死1-2條,死死下都無晒
係我果6條最健康,1/1到現在啦:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-3 10:50 PM 發表 查看引用來源
考試喇~~~
有心人仕係邊度呀:smile_24:

要求: 25~30歲, 唔煙唔酒唔賭唔瞟, 要對我好保護我錫我疼我, 成熟有風度, 最重要係男性同單身:smile_30: 最好有個寛厚既懷抱可以包住我:smile_13:

我既喜好: 唱 ...
全部都係健康活動....:smile_o07:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-21 19:18 發表 查看引用來源

無呀~生長速度唔夠受死神快 見左禁多次bb,但我照顧唔到佢地:smile_24: 都無晒心機
今次用杯仔裝,睇下禁樣會唔會穩定d,公司d魚都生唔少, 日日死1-2條,死死下都無晒
係我果6條最健康,1/1到現在啦:smile_o0 ...
下次問下呀~我諗應該唔同平時咁養:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-21 09:38 PM 發表 查看引用來源

下次問下呀~我諗應該唔同平時咁養:smile_13:
一問又洗錢:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆