上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 114)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

MORNING ALL

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-3 09:23 AM 發表

呢個可能性極低...話晒新任AC領隊系巴西人...
D news 又話當年 kaka 加入 AC 其實 leonardo 既游說係其中一個重要因素 ......
但唔知係咪又老吹...... :smile_30:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-3 10:21 發表 查看引用來源
MORNING ALL
早晨AH...

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-3 10:55 發表 查看引用來源

D news 又話當年 kaka 加入 AC 其實 leonardo 既游說係其中一個重要因素 ......
但唔知係咪又老吹...... :smile_30:
LEONARDO話要將AC打做一對82'巴西版喎....

改踢進攻..二邊側擊足球....

希望可以做到LA

早你地:smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-3 11:31 AM 發表

LEONARDO話要將AC打做一對82'巴西版喎....

改踢進攻..二邊側擊足球....

希望可以做到LA
82 ... 太遠古... 唔識佢添....
識zico 時已經係佢射唔入pk...... :smile_44:

但意甲打進攻好危險架喎....
西甲咁打就話拍爛手掌話你好野姐..... :smile_14:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-6-3 11:37 發表 查看引用來源
早你地:smile_38:
晨返你LOR :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-3 11:51 發表 查看引用來源

82 ... 太遠古... 唔識佢添....
識zico 時已經係佢射唔入pk...... :smile_44:
話就咁話啫....

冇可能11個都系巴西仔...

同埋一支球隊容易咁多"球星"...

好似KAKA呢D就好...

多幾個C7就真系....:smile_27:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-3 11:52 發表 查看引用來源
但意甲打進攻好危險架喎....
西甲咁打就話拍爛手掌話你好野姐..... :smile_14:
勇於嘗試都系一件好事....

到時又睇摩佬有乜發表

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆