上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:07 AM 發表 查看引用來源

跳舞@@!!

我都岩,我識少少classical既jazz,hip hop接近全項都識breakin',popin',lockin',cwalk...etc

不過主攻都係popping,哈~

>

講起跳舞我特別興奮~ 不過妳其實可以無視我「我都岩」之後既 ...
哈哈=]"咁咪好正囉,,我都係學GIRLS HIP HOP,,JAZZ,HIP HOP,,但BREAKIN,,POPIN個D咁就冇啦,,
可能因為太男仔自己唔係咁中意,,HEHE=]"不過學咁多野都好呀,,正呀,,跳舞真係,,我都興奮,,HEHE=]"

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-5 02:11 AM 發表 查看引用來源

稚狼幾時教下我跳舞呀
你得閒又有地方~囉XD
引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-5 02:14 AM 發表 查看引用來源

你呢張相好點喎,早應該比我地擺上去啦,一定引到好多客呀
呢張令仔到有D失實,我自己都好欣賞個PHOTO SHOOTOR,影到我咁令仔:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:27 AM 發表 查看引用來源

你得閒又有地方~囉XD

呢張令仔到有D失實,我自己都好欣賞個PHOTO SHOOTOR,影到我咁令仔:027:
都要本身牛狼係靚同型先得0既:036:

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 02:19 AM 發表 查看引用來源

哈哈=]"咁咪好正囉,,我都係學GIRLS HIP HOP,,JAZZ,HIP HOP,,但BREAKIN,,POPIN個D咁就冇啦,,
可能因為太男仔自己唔係咁中意,,HEHE=]"不過學咁多野都好呀,,正呀,,跳舞真係,,我都興奮,,HEHE=]"
哈~係啊係啊~

我下個目標係去跟我以前POPIN' 既師父學R&B HIP HOP~

http://www.youtube.com/watch?v=_GI7VSHdf6U

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:27 發表 查看引用來源

你得閒又有地方~囉XD

我個人比較鍾意breakin',popin',lockin'呢3樣

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-5 02:30 AM 發表 查看引用來源

都要本身牛狼係靚同型先得0既:036:  
一切都只係錯覺:027:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-5 02:34 AM 發表 查看引用來源

我個人比較鍾意breakin',popin',lockin'呢3樣
其實我今個星期四有開私人班教POPIN, 不過係荔枝角 8~10。

有興趣可以睇下既XD

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:34 AM 發表 查看引用來源

哈~係啊係啊~

我下個目標係去跟我以前POPIN' 既師父學R&B HIP HOP~

http://www.youtube.com/watch?v=_GI7VSHdf6U
哈哈=]"咁你加油啦,,/\/\"

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-5 02:34 AM 發表 查看引用來源

哈~係啊係啊~

你個個師傅叫咩名呀>??

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-5 02:42 AM 發表 查看引用來源

哈哈=]"咁你加油啦,,/\/\"
你都要加油,女仔跳舞好有魅力XD

超級吸引力~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆