上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.1k

新年快乐,保重身體。

自從同朋友仔講左,我中左獎到入醫院做完手術,到而家。。
可能只係短短一個月度。。
加上我地吾係住埋一齊,我同bb大嫂住,佢同屋企人一齊住。。
2個人雖然住得都算係近,但吾係經常碰到面。。
只會係星期三,六一齊做下gym,然後一齊食飯甘,
亦都可能只係得呢2晚會一齊訓。
一星期就只得2-3晚會係一齊訓。。。
可能係因為我中左獎,做完手術。。
自從我講左比佢知道後,朋友仔就算一齊訓都好。。
佢都無掂過我搞過我,什至連摸下我胸呀都無。。
只係偶爾錫下幾啖甘樣。。
當然啦~bb最近都無搞過我啦~

星期日晚,同朋友仔食完飯,我地就去左朗豪坊睇黑豹。。
都好多人睇。。
甘當然我知道甘多人係附近,吾會亂甘搞搞陣啦~
朋友仔都好專心睇戲,但坐我隔離有個男仔,
就成場戲都有意無意甘郁來郁去,
又吾係掂到我既,始終我挨住朋友仔隻手臂,同佢有少少距離分開。
但係就一直都feel到佢借啲意郁下頸甘望住我,望下我隻腳望下我個胸甘。。
我個晚我都係著左一件一字膀露肩既毛衣,加及膝裙同絲襪
我同朋友仔講我入面係無肩帶bra者,但其實我無著到bra。入面係真空既
我吾知個男仔係睇到定發現到,總之成場戲都係甘望過來望我。。
結果套戲一完,都未睇彩蛋預告,一出字幕,我就拉起朋友仔,
話急急尿想去廁所走先。。經過個男仔個陣時,因為我都係彎底少少腰行出去,費時阻住後面啲人。。
我隻腳kick到個男仔隻腳,地下黑得滯未開燈睇吾到。。
我一手就㩒左落個男仔大脾度,來平衡。。
我摸到個男仔都硬曬甘我梗係啦啦聲say sorry就走出去啦~

睇完戲,我就拖住朋友仔返屋企。。
係張床度,朋友仔背住我訓。。。
我訓吾著,我從後攬住朋友仔,
我:你可吾可以攬住我訓呀?我訓吾著呀~
佢:訓啦,攰啦,聽朝你都要返工啦~
我:哦。。
朋友仔都有擰返轉面錫左我一啖然後先訓。。
但係我都係訓吾著。。
我伸隻手落被入面,慢慢甘摸向棒棒度。。
正想伸埋入褲仔入邊摸既時候。。
朋友仔伸手來捉住我隻手。。
佢:訓啦,乖啦~我吾想搞呀
我:你對我無曬興趣啦?
佢:吾係呀~
我:甘我搞佢都無反應既。
佢:甘我吾想搞呀嘛,咪無反應囉。乖啦早啲訓啦~而且你又做完手術無耐,吾好甘快搞啦,我怕又整損佢。

我知道朋友仔真係為我著想既。。
但係自從講話中左獎之後,佢就一直掂都吾掂我。。。
我真係吾知點解覺得個心好不安
真係覺得好吾舒服,好無安全感甘樣。。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-2-28 03:00 發表 查看引用來源
只會係星期三,六 ...
希望你既不安盡快消失, 
Take well care n goodluck 

引用:
原帖由 akitty 於 28-2-2018 03:00 發表 查看引用來源
保重身體

引用:
原帖由 akitty 於 26-2-2018 00:20 發表 查看引用來源
晚安,新年快樂。。甘多位師兄。。
今次只係小更新。。。之後會吾會仲有,吾知。。。

我很好。。我和朋友仔都很好,不過中間好似有了些許隔膜。。。
至於bb。。沒有了。。謝謝大家關心。。
不少師兄亦特意pm我 ...
人冇事就好

一係,佢驚摸你會攪到佢好想佢,一係,佢心情未平服,但係點都好,佢應該攬吓你,令你知道佢著緊你...而唔係唔掂你,其實2個人雖然唔好受,但係都要面對,咁落去唔係辦法 但係你描述到之後仍然會同bb做愛咁...咩唔係拍咗拖就唔同bb做咩?
你要好好保養身體啊^^

引用:
原帖由 akitty 於 28/2/2018 03:00 發表 查看引用來源
轉咗標題 差啲搵唔到你個post 以為冇咗...
都係嗰句 希望你身體快啲好番
俾啲時間大家去適應下 但有咩事唔好擺喺心度 應該開心見誠講出嚟會好啲
其實Kitty可唔可以講下點解選擇放棄個bb?

「而且你又做完手術無耐,吾好甘快搞啦,我怕又整損佢」

其實呢句是好SWEET的,不要想太多了
引用:
原帖由 akitty 於 28/2/2018 03:00 AM 發表 查看引用來源

想得太多喇 !你太敏感啦 !佢咁做法純粹為你著想, 正常會起你完全康復之後,一切都恢復正常!

引用:
原帖由 akitty 於 2018-2-28 03:00 AM 發表 查看引用來源
朋友仔是真的為你著想,落左bb真是要時間康復,佢吾抱你摸你錫你,其實都有機會怕自己衝動忍吾到同你做,到時你傷身,一個為你著想而不單只是性愛的男人是好,kitty不要多想,好好康復身體。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆