上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.4k

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-5-30 11:34 PM 發表 查看引用來源

似乎你先係食家:smile_44:
食物個D我就叻, 食仔就唔叻啦

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-30 11:40 PM 發表 查看引用來源

食物個D我就叻, 食仔就唔叻啦
咁我食女都唔叻喎:smile_27:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-5-30 11:55 PM 發表 查看引用來源

咁我食女都唔叻喎:smile_27:
唔知呀, 下意識覺得你食過唔少女:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 30/5/2017 23:39 發表 查看引用來源

打燈..ER .. 太高深:smile_42:我個仔今年12歲架啦:smile_44:

無呀, 佢突然間開口, 我捉都捉唔切:smile_39:

又唔係唔開心, so far 我覺得我份工D家長,小朋友,同事都好好 ..
只係公司完全零福利啫:sm ...
咁真係要快D影啦....日頭影...生活照...好易O者:smile_o05:

咁突然...會唔會係可能開始眼唔舒服...

咁福利都要吸引小小先得既....不過最唔好係要自己搵人替先有得放假麻..

咁咪搵左工先辭....唔洗裸辭既....

幾時啊......我又飛

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-30 11:40 PM 發表 查看引用來源

食家嘅話梗係清蒸先食到個種鮮甜啦:smile_47:
清蒸又唔得, 好Q多沙:smile_27:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁真係要快D影啦....日頭影...生活照...好易O者:smile_o05:

咁突然...會唔會係可能開始眼唔舒服...

咁福利都要吸引小小先得既....不過最唔好係要自己搵人替先有得放假麻..

咁咪搵左工先辭....唔洗裸辭既 ...
首先, 我要帶佢去沖涼剪個毛先:smile_27:而家成個乞兒仔咁

唔會呀, 好多年前架啦, 對上一次帶佢見朋友都無開口, 重同佢地玩:smile_44:

以前D工想射波就射波, 邊洗有人替先有得放:smile_39:

都唔知搵咩工好:smile_42:

想1114飛, 不過未睇機票咩都未睇, 又想行下JJ MARKET:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

唔知呀, 下意識覺得你食過唔少女:smile_30:
邊係呢~我都想:smile_34:
似乎你feel錯啦:smile_30:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-5-31 12:06 AM 發表 查看引用來源

邊係呢~我都想:smile_34:
似乎你feel錯啦:smile_30:
咁當我錯囉:smile_30:
做咩呀 你又想做張志明呀?:smile_46:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-31 12:01 AM 發表 查看引用來源

清蒸又唔得, 好Q多沙:smile_27:
吐多d吐多d:smile_o13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

吐多d吐多d:smile_o13:
琴晚已經比人清晒啦:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆