上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.3k

引用:
原帖由 love39874 於 18-2-2015 13:40 發表 查看引用來源

下午?
個時間幾好, 唔洗一早起身準備!
香港無直航機去馬爾代夫, 去邊度轉機?
應該係新加坡轉機

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-18 10:54 AM 發表 查看引用來源
i am back

Heeyanbabe你被邊個靚仔勾左去,唔見左你咁耐:smile_o01:
你知唔知我地一眾師兄好掛住你,同埋你嘅bikini 相:smile_o05:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-18 13:57 發表 查看引用來源

應該係新加坡轉機

咁我知道妳坐邊班機!

引用:
原帖由 一步禪空 於 18-2-2015 13:58 發表 查看引用來源

Heeyanbabe你被邊個靚仔勾左去,唔見左你咁耐:smile_o01:
你知唔知我地一眾師兄好掛住你,同埋你嘅bikini 相:smile_o05:
無邊個靚仔勾左去喎,都係唔見左我一日唧!
點解你覺得一眾師兄好掛住我呢????
bikini相,我唔會影啦!

引用:
原帖由 love39874 於 18-2-2015 14:03 發表 查看引用來源

咁我知道妳坐邊班機!
哈哈,我剛剛問我家姐係坐直航然後去到馬爾代夫再轉機

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-18 14:07 發表 查看引用來源

哈哈,我剛剛問我家姐係坐直航然後去到馬爾代夫再轉機

去到馬爾代夫再轉機? 內陸機?

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

無邊個靚仔勾左去喎,都係唔見左我一日唧!
點解你覺得一眾師兄好掛住我呢????
bikini相,我唔會影啦!
冇聽過一日不見如隔三秋咩:smile_o10:
你睇下,你一出現幾多人覆你:smile_o01:
點解唔影啊。。。浪費晒好身材。。。聽完即刻好失落:smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-2-18 07:11 AM 發表 查看引用來源
仲以為你morning Q 添!
水兄,morning Q 都唔使六點來玩,辛苦自已嘅事我唔做。。:smile_o01:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-18 07:31 AM 發表 查看引用來源
索多D新鲜空氣,新體驗,睇下花草。

筆兄,今日我跟 day tour非常輕鬆。。睇到遍地花草,聞到咸咸太平洋嘅海水,特別舒適。。

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-18 02:17 PM 發表 查看引用來源
share photos with us 禪兄~:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆