上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.0k

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-4 08:15 PM 發表 查看引用來源

即係呢-_-"算我口臭..但我真係忍唔住....rex哥..不如你番去好好地保護同鍚1個真真正正你想佢開心既人吧...唔好周圍係到留情..呃人吧...如果跟住我講既野..會令你燥..令你屌我既..你來吧^^..不過我係好真心..只係想 ...
個個女仔你唔會明係同我係好好朋友!我無呃人!同jenny太家心知係玩的網路情侶!忙係真的,我亦有追post,難道你之前又無𢭃女息?

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-4 08:20 PM 發表 查看引用來源

個個女仔你唔會明係同我係好好朋友!我無呃人!同jenny太家心知係玩的網路情侶!忙係真的,我亦有追post,難道你之前又無𢭃女息?

咁不如你2揀1好嗎???唔好一邊又叫一條女做老婆..但另一邊又話要保護條女好嗎??咁樣只會令人好反感...

冷靜D~~~
一人講少一句啦~~

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-4 08:24 PM 發表 查看引用來源
冷靜D~~~
一人講少一句啦~~
傻喇..我不知幾冷靜..只係想講心個句..冇打算嘈任何野..沖涼先.

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-4 08:15 PM 發表 查看引用來源

即係呢-_-"算我口臭..但我真係忍唔住....rex哥..不如你番去好好地保護同鍚1個真真正正你想佢開心既人吧...唔好周圍係到留情..呃人吧...如果跟住我講既野..會令你燥..令你屌我既..你來吧^^..不過我係好真心..只係想 ...
你又何嘗唔係呢?冷靜點吧~小朋友
算啦,我都是路過...費事搞到P妹唔高興~~~

2擇其1,對吧!現在的她自我保護中心而加強!根本不用我了!
令外我今日無了興你,唔知你咩事又屌我!我現在係第一時間起此留言!我自問我的確好多時用情不專,但你也能評論我嗎,先做好自己先再評論你,你之前亦無過失?加上現在起佢度的cm只係普通對話!無 jenny咁深入

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-4 08:21 PM 發表 查看引用來源

咁不如你2揀1好嗎???唔好一邊又叫一條女做老婆..但另一邊又話要保護條女好嗎??咁樣只會令人好反感...
same case on your side~

唔好嘈啦,我最專一^」^

STOP PLZ~~~:smile_o16:

都無打算嘈!好冷靜呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆