上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.9k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-6-10 10:39 AM 發表 查看引用來源

yes yes...但人要面對現實 !!
這個當然啦~但佢需要時間來調節自己既心態~:smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-10 10:43 AM 發表 查看引用來源

有冇好似敏之,果d質素?

你條友仔肯定睇左怒火街頭入面做雞既敏之流晒口水定喇 :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 10/6/2011 09:44 AM 發表 查看引用來源

你有矛信心做得到先~頭先你先話掛住佢喎:smile_o10:  
信心當然有啦! 我又冇欠佢乜野,我次次都俾足錢架!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 10/6/2011 09:46 AM 發表 查看引用來源

即係打飛機呀~咁有矛床頭機架:smile_41:  
我唔好知道其他架部喎!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-10 09:46 AM 發表 查看引用來源

即係打飛機呀~咁有矛床頭機架:smile_41:  
間間都做床頭機架啦,床尾機搵鬼去咩?! 以前就有。

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-10 10:58 AM 發表 查看引用來源

出入口生意上既好伙伴:smile_30:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-10 10:58 AM 發表 查看引用來源

好~立場堅定~九哥好野:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-6-10 11:05 AM 發表 查看引用來源
間間都做床頭機架啦,床尾機搵鬼去咩?! 以前就有。
其實有咩分別架:smile_41:

又跌穿牛熊分界線喇:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 10/6/2011 10:48 AM 發表 查看引用來源

你咁愛你老婆~又要去搞第二個~你又吾會離婚~又要條女放感情係你身上~你會吾會覺得自己好自私呢~

撇開錢既問題先~你又吾會離婚~就算條女真係真心鍾意你咁又可以點~要佢做二奶呀~佢咪仲痛苦~你就享參 ...
全中, 南島兄既心態係: 條女做佢二奶或情人,隨傳隨到,全心全意愛佢一個,錢可以俾佢但唔好過份苛索,齊人之福,壽與天齊! 哈哈,我六年前都想,依家發夢都有諗下! 現實好難做得到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆